![]() |
bende gıdemedım yaa cokk uzuldumm |
saatı kurdum gelıcektım uyandıgımda saat 12.30 du benım oraya gelmem3 falan anca olurdu satt calmadı gelemedım kursa gıdıyorum normalde gıtmeyecektım :( ama uyanamayınca kursa gıttım artık özur dılerım |
Gelicem diyipte gelmeyenlerin isimlerini liste halinde yayınlicaz arkadaşlar. Uygun cezalar belirleyip uygulicaz herhalde itirazı olan çıkmaz diye düşünüyorum. |
hastayım ama insafınız yokmu :( |
Alıntı:
Ben razıyım Benım hatam sabah 6 tıya kadar yatmassan sonra ne alarmı duyarsın nede baska bır sey tabı ceza kabulumdür |
keşke ist.da olsam da ben de gelebilsem.. izmirliler uyuyomuyuz biz neden yapmıoruz böle şeyler =) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Benimde işlerim vardı arkdşlar biraz bende geç geldim..ama işim bittiği anda ışınlandım resmen... :) Çok güzel Bi Gündü,Sohbet,muhabbetimiz..Yeter ki gidicem diyin gerisi Kolay :) |
Alıntı:
Bu arada o videodaki müthis oyuncular;Gogo,Sahemre Veee Petek miii???:) Herkese tesekkürler arkadaslar,yine cok güzel bir organizasyon yapmışınız,sizlerin sayesinde cokkk eglendik:) Bu arada yenen kişilerin isimleri nicin açıklanmıyor???:D:D:D |
Alıntı:
|
Biz grup olarak toplamda 412 puan yaptık siz ise grup olarak toplamda 432 puan yaptınız. Gruplarda biz kazandık neden mi siz 5 kişi attınız biz 4 kişi yani yüzde 20 puanı düşmeniz gerek yada biz yüzde 20 miz kadar puan eklememiz gerek kardeşim. Ayrıca teklerde Adminimiz Murat ezici bir üstünlik sağladı Meriç ve Ben 93 puanla 2. liği paylaştık, Gogo 4. oldu Petek ise son sırada yer aldı. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz artık :) |
Alıntı:
Neyse Emre açıklamış,ilk oynamada hangi grubun 1.oldugunu:D Yani 5 kişiye 4 kişi oynadık ve cok yakın puanla oyunu bitirdik..Bu demek oluyor ki 1.biziz:D |
Resim çekenlerden ses seda yok henüz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Pess pess pess bu kadar da çamura yatılmaz be meriçcim kabul edin siz 1 kişi fazlaydınız ve bizim takımımız 4 kişi olmasına ragmen sizinle aramızda 18 sayı ya var dı ya yoktu.. insan matematik hesabı yapar ortalama yapar yahu...:):) |
Alıntı:
Emre bey kardeşim resimleri anca akşam atabilirim o da türk telekomun azizligine ugramazsam ... |
Bu arada" profilo alışveriş merkezi oyun salonları " yönetiminin konuk severligi için teşekkür etmek lazım :) |
Evet çok misafirperverler di kaç kere anons yaptılar forumuzun toplanması için güzel bir bilgisayar çıktısı bile hazırladılar. Hatta içlerindne bzıları forumumuza üye olacaktı galiba değil mi.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
10 atıştan toplam 4 kiş = 40 atış eder. Biz 412 puan alarak atış başına 10.3 sayı ortalaması ile oynadık. Siz 432 puan alarak atış başına 08.6 sayı ortalaması ile oynadınız. Yani Biz iszden atış başına 1.7 sayı ortalaması fazla başarı elde etik. Sonuç olarak Gruplar müsabakasında şampiyon biziz. |
432>412 beni ilgilendirmiyor teferruatı:D |
Alıntı:
Hahahahhaha çok güzel ifade etmişsin çamurlugunu .. bak emre ortalamasını bile üşenmemiş hesaplamış :) sende bi bak istersen :D:D:D: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Aaaa 418 puan ne ara 430 oldu acabaaa??:) Ayrica 4 kişiye 5 kişi oynayıp aradaki puan sayısının bu kadar az olupta sonra biz yendik denmesi,olacak sey mi :D biz 5 kişi oynasaydık eminim ki skorumuz 500 olurdu yani:D |
valla ben puanımıza bakmadım bile,sizin verdiğiniz bilgiler üzerine konuşuyorum:D sen de taktın 500 e,rüyanda görürsün ancak:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu arada Meric'in adalatine bakin;:D 1.grup _________ 1.gogo 2.sahemre 3.Ayche 4.gizemli _________ 398 puan 2.grup _________ 1.Meric 2.Murat 3.Petek 4.Zeyno 5.Baris _________ 414 puan |
ya ben bir daha meriçlerle oynanam Gizemli ... ne bunlar yha ben hayatımda böyle çamurluk görmedim yha . Bi yenildik de bi kabul et dimi .. İnsan o zaman tevazu gösterir ama bunlar hep yeniliyorlar bir de üstüne kendileri kazanmış gibi anlatıyorlar .. yani sen sitenin iki büyük yöneticisi bir de kırmızı modu üstüne petek bir de barış eklensin yine de 4 kişiye yenil :)) tabi kabul edilecek şey değil onlarada çok görmemek lazım :):) |
Neyse bir dahakine Meric'i de bizim takıma alırız.Zaten onun da istedigi buydu.Ustalarla aynı karede olmak:D:D:D Degil mi,Aycemmm:D |
Alıntı:
Hay Aklınla bin yaşa kankacım , olmazsa olmazım benim .. hayır bende düşünmüştüm ama sen söyleyince emin oldum demek meriç bizim takımda olmak için çamurluk yapıyo ... iyi de söylemesi yeterli olur du dimi :) |
Bencede evet canımcım ama demek ki,utandı heralde:D (sence meric bizi ne zaman öldürür):D |
hala ayrıntılarla mu uğraşıyorsunuz siz,yok kişi başına düşen ortalama yok gruptaki insan sayısı,üzülmeyin arkadaşlar,siz de kazanırsınız birdahaki sefere:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
yok yok kıyamazsın sen bize :) ( yahut ben öyle sanıyorum ) |
gizemli senin imzan ne güzelmiş öyle,gerçekleri yansıtıyor:D |
Türkiye`de Saat: 13:36 . |