![]() |
Konu güncel Arkadaşlar Sonra duyduk Duymadık demeyen kalmasın..Bu kadar yazıdan sonra buluşma günü ertesinde aa haberimiz yoktu dien olursa karışmam valla .:D:D |
hepinize bol eğlenceler gelemeyenler olan biz ise yanındayız gibi kabul edin bizim bigün izmire düzenlenirse hepiniz konuğumsunuz ii eğlenceler şimdiden |
Alıntı:
|
şu barınak cafenin adresini bilen warsa yazabilirmi..kaybolmayalım oralarda |
mcdonaldsın sokagında.. yani meydana baya yakın.. ama istenirse meydan da toplanılıp gidilebilir .. ya da özel mesaj yoluyla telefonlarımızı veririz birbirimize böylece tarif vs daha kolay olur.. |
Barınak CaFe Küçük Parmak Kapı İpek Sk.No:13/A Beyoğlu/İSTANBUL Tel : 0212 249 89 37 |
size eğlenceler arkadaşlar 12 saat benim yaşadığım yer istanbula güzelce tartışın bakalım bjk yi:D |
yaa hadi yaa daha 18 kişiyiz daha nerde bu millet |
bende geliyorum:)) |
Alıntı:
ettiiii 19 |
bende geliyoruuumm bende bendeeee : )) |
Katılım Listesi 1-Alen 2-Meric 3-Ayche 4-Sahemre 5-veyselyavas1903 6-ufuk ( veyselin arkadaşı ) 7-gogo 8-veysi (gogonun arkadaşı ) 9-varada 10-Esra ( varadanın kızı ) 11-alvaro ( Bülent ) 12-Gizemli 13-EarthQuaker 14-Rusmania 15-Petek :) 16-Kartalkolik19 17-x_dream_boy_x 18-waitforme 19-karelin 20-mylife 21- 22- Not=Liste,katılıma göre güncellenecektir... Not 2 = Arkadaşlar Lütfen kesin gelecek olan arkadaşlar isim yazdırsınlar |
ayşe abla yeri bulamam gibi geliyo bana |
Alıntı:
Canım ben sana telefon numaramı vericem telefonlaşırız .. yer çok yakın zaten meydana .. |
gelsemmi acaba diye düsünüyorum söz vermekte istemiyorum son anda işim cıkarsa |
Yurt dışında olduğum için katılamayacağım istanbul buluşmasına size iyi eğlenceler. |
Alıntı:
Eğer yeri bulmakta zorlanacağını düşünen arkadaşlarımız varsa özel mesajdna yönetici arkadaşlara irtibat numaralarını gönderirlerse, katılımcılarla tek tek ilgilenilir ve yer bulma buluşma gibi konularda yardım alabilirler. Belli bir saate meydanda bir yerde buluşulup mekana geçilebilir. Yalnız mevsim kış olduğunda kapalı mekanda buluşma daha uygun bir çözüm olarak görünmekte. Malum yağmuru var karı var ayazı var soğuğu var. Kimsenin hasta olmasını istemeyiz. |
Alıntı:
|
bendaha yeni üye oLdu artık bir sonrakiş buLuşmya ozmana kadar zati kaynaşırız :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Konu kaynamasın Zaman azalıyor..Gelmek isteyen arkadaşları bekliyoruz.. Katılım Listesi 1-Alen 2-Meric 3-Ayche 4-Sahemre 5-veyselyavas1903 6-ufuk ( veyselin arkadaşı ) 7-gogo 8-veysi (gogonun arkadaşı ) 9-varada 10-Esra ( varadanın kızı ) 11-alvaro ( Bülent ) 12-Gizemli 13-EarthQuaker 14-Rusmania 15-Petek :) 16-Kartalkolik19 17-x_dream_boy_x 18-waitforme 19-karelin 20-mylife 21-Sıla 22-MTN :) 23-ysm_26 24-alev_akıncı Not=Liste,katılıma göre güncellenecektir... Not 2 = Arkadaşlar Lütfen kesin gelecek olan arkadaşlar isim yazdırsınlar __________________ |
geçen buluşmada yani bowling salonunda ki buluşmada kasada ki adam nerdeyse dövecekti bizi .Herkes hesabı kendi ödemeye kalkınca hesapları karıştırdı adam . bu defa yine aynı rezilligi yaşamayalım bu hesap işine bi çözüm bulunsun. bu defa daha kalabalıgız üstelik |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ewet güzel bi yöntem olucak bu defa :):):)Yoksa bu kadar kişinin hesap ödemek için sıra bekledigini düşünemiyorum :):) Adam bizi balta ile kovalar heralde |
Bende gelebılırım uyanabılırsem :P ismimi yazmayın ben meriçi ararım pazara kadar |
bencede en mantıklısı bu bir kişiyi kasa secelim ve tek parayı ona verelim mesela herkes örnek bu herkes kasaya yani seçilen arkadaşa 50 ytl versin ve mekandan ayrılırken hesabı bu seçtiğimiz arkadaş ödesin çıkışta ne kaldı ise geri verir yada başka bişi yapılır ve herkes ayrılır gider evine bukadar basit |
Konu kaynamasın Zaman azalıyor..Gelmek isteyen arkadaşları bekliyoruz.. Katılım Listesi 1-Alen 2-Meric 3-Ayche 4-Sahemre 5-veyselyavas1903 6-ufuk ( veyselin arkadaşı ) 7-gogo 8-veysi (gogonun arkadaşı ) 9-varada 10-Esra ( varadanın kızı ) 11-alvaro ( Bülent ) 12-Gizemli 13-EarthQuaker 14-Rusmania 15-Petek :) 16-Kartalkolik19 17-x_dream_boy_x 18-waitforme 19-karelin 20-mylife 21-Sıla 22-MTN :) 23-ysm_26 24-alev_akıncı Not=Liste,katılıma göre güncellenecektir... Not 2 = Arkadaşlar Lütfen kesin gelecek olan arkadaşlar isim yazdırsınlar |
walla gelmek isterim ama suan askerim ya vatan borcu ne yaparsın kendinize ii bakın oralarda |
Ben menüye bağlı kalmam kardeşim, şunuda getir bunuda getir şundan da biraz koy bundan da koy maraza çıkarırım :D Paralarıda bana verin bende toplansın para :D |
yaa bn barınak cafeyi bilmiyormmm :S tam olarak nerde kalıyoo ? ona göre geliyim.yada bni biriniz bildigim bi yerden alsın:S MC yada burger ? ne biliyim taksim meydanda olabilir:D ama o cafeyi bilmiyorm.s :D |
Alıntı:
tamam alırız.. sen cep telefonunu pm at bana .. olur mu |
Alıntı:
|
evet sahemreyi kasa yapalım ama yürütme bişiler |
Arkadaslar cafenin sahibiyle tekrar gorusulup sizlere haber verilicek. lütfen gozununuz bu konuda olsun. Teşekkür ederim. |
ya ben çok giremiyorum nete.pazar günüde gelirsem bütün haftalığını tüketmiş biri olarak bi hafta aç kalırım..inşallah gelirim ya gelemesemde sağlık olsun hayırlı eğlenceler |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaslar menu olayı kaldırıldı. Herkes ne icerse onun parasını odicek en guseli sanırım bu olucak. Sonucta bizim tek derdimiz kasada olay cıkmasını engellemekti. Sorun değil parayı aramızda toplar o sekilde müessese sahibine öderiz. Sanırım olay bu sekilde oldugu zaman sorun kalmıyor ? |
Türkiye`de Saat: 11:00 . |