![]() |
Eger menu almak isteyen arkadaşlarımız olursa aranızda 1 icki + cerez = 10 ytl ye anlasmaya varılmıştır. |
Alıntı:
|
Arkadaşlar son 2 gün içerisindeyiz Gelmek isteyen var mı tekrar soruyorum .. :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Canım valla ben kuşlardan haberini aldım :) gelecegini söylediler .. eger gelemeyeceksen silerim adını :) |
yok ablam gelicem ama istemiyosan :D:D:D |
off off bende gelebilsem keskee yaa :(:(:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gelmeyı cok ısterdım ama ukranyadayım suan ıns bırdahakı seferee |
Alıntı:
inşallah canım |
veysel bnm bildigim gelemiyodu:D du msn den bi daha soriym :) |
İlk sayfadaki Liste güncellendi. |
Herkesten özür diliyorum özellikle ayşe ablamdan konuya lap diye atladım düğün var o hafta akrabımızın bilmiyordum ben yokum arkadaşım da gelemiyor yani bu durumda size ii eğlenceler :( |
Canın Saolsun veyselcim bir dahaki buluşmalara kısmetse :) liste güncellenmiştir Katılım Listesi 1-Alen 2-Meric 3-Ayche 4-Sahemre ;) 5-gogo 6-veysi (gogonun arkadaşı ) 7-varada 8-Esra ( varadanın kızı ) 9-alvaro ( Bülent ) 10-Gizemli 11-EarthQuaker 12-Rusmania 13-Petek :) 14-Kartalkolik19 15-x_dream_boy_x 16-waitforme 17-karelin 18-mylife 19-Pretty_Sıla 20-MTN :) 21-ysm_26 22-alev_akıncı |
inşaallah ya bu sefer olmadı diğerine kısmet |
Son durum Katılım Listesi 1-Alen 2-Meric 3-Ayche 4-Sahemre ;) 5-gogo 6-veysi (gogonun arkadaşı ) 7-varada 8-Esra ( varadanın kızı ) 9-alvaro ( Bülent ) 10-Gizemli 11-Rusmania 12-Petek :) 13-Kartalkolik19 14-x_dream_boy_x 15-waitforme 16-karelin 17-mylife 18-Pretty_Sıla 19-MTN :) 20-ysm_26 21-alev_akıncı Not=Liste,katılıma göre güncellenecektir... Not 2 = Arkadaşlar Lütfen kesin gelecek olan arkadaşlar isim yazdırsınlar. |
Arkadaşlar bildiğiniz üzere pazar günü çalışdığım için ben gelemiyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar yarın büyük buluşma var. Ben kaçırmayın bunu derim. Gelmek isteyenler lütfen isimlerini listeye yazdırsınlar. İsmini listeye yazdıranlarda saatinde gelmeye dikkat etsinle yoklama alınıcak ;) Adını yazdırıpta gelmeyen üye türlü cezalara çarptırılacaktır. |
yine gelemiyorum:Dşaşırmadınız tabi:Dama rhum sizinle:)iyi eğlenceer arkadaşlar ok isterdim yaa orda olmayı:( |
ben gelmicem siz artık bi pankart filan açın " RUHUN YETER" diye:D |
FORUM BULUŞMALARI BÖYLE BİR ORGANİZASYONU EN KISA ZAMANDA İZMİRDE DE İSTİYORUZ. BEN TEK BAŞIMA 5 KİŞİYİ GARANTİ EDİYORUM. |
Alıntı:
|
gidecek olan arkadaşlara iyi eğlenceler.bol bol resim çekerseniz bizde sevniriz:) |
bence bu buluşmayı kacırmayın derim arkadaşlar meydanda kartopu partisi de verilecek kartopunun içersine taş koymak serbest kask takmayı unutmayın süper bir buluşma olacak bence fotolar bende olacak |
meraketmeyin odayım heyyyyy |
tamam bu hak içi sağolun gelmye çalışırım |
arkadaşlar nası buluşucaz biz şimdi?? meydanda mı yoksa cafe de mi?? bi de şu cafeyi tarif etseniz : )) bilmiyorum da:afraid: |
gelemiyorum ne yazık ki.. İyi eğlenceler arkdşlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
Anlasilan Varada'yi gördügümüz yerde kacmamiz gerekecek:) |
arkadaşlar cafenin adresi konu içerisinde var.Ama kısaca şöle tarıf edyim .istiklalde mcdonaldsın sokagından girin ilk sola dönün hemen sagda :) anlamayanlar pm atsınlar :):) |
applaa :D bn anlamadım bgnden gidip yere baktım:D gerçektende kolaylıkla bulabilirmişiş :D:Danladın sen onu :D |
Alıntı:
Tamamdır metin.Haber verdigin için tşk ederiz |
Katılım Listesi 1-Alen 2-Meric 3-Ayche 4-Sahemre ;) 5-gogo 6-veysi (gogonun arkadaşı ) 7-varada 8-Esra ( varadanın kızı ) 9-alvaro ( Bülent ) 10-Gizemli 11-Rusmania 12-Petek :) 13-Kartalkolik19 14-x_dream_boy_x 15-waitforme 16-karelin 17-mylife 18-Pretty_Sıla 19-ysm_26 20-alev_akıncı |
ya keske olabilseydim ama işte bir kucuk sorun cıktı kusura bakmayın |
Bende gelmeyi çok istiyorum ama gelemem :( |
Katılım Listesi 1-Alen 2-Meric 3-Ayche 4-Sahemre ;) 5-gogo 6-veysi (gogonun arkadaşı ) 7-varada 8-Esra ( varadanın kızı ) 9-alvaro ( Bülent ) 10-Gizemli 11-Rusmania 12-Petek :) 13-Kartalkolik19 14-waitforme 15-karelin 16-mylife 17-ysm_26 18-alev_akıncı Tahminen son liste bu. |
Türkiye`de Saat: 23:47 . |