![]() |
yhaw ne var kız bi makarna yedi.. Siz iki gündür anlata anlaya bitiremediniz.. :) Yok bihtercim üzülme sen.. kimsecikler yayınlayamaz o fotografı :)) |
carsı spagettıye karsı gıtmeyın daha fazla bıhterın uzerıne valla dover hepımızı . mustafa abı sen bana yolla o fotoyu ceken benım benım hakkım :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ne resımlerım varmıs sonaycım cıkartta konusalım |
öbur bulusma ne zmn ya bende gelcem :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
yaw hakan sendemı eyw kardesım senden beklemezdım :D |
Alıntı:
|
aaa ewt gokhan :D snn durumda sakat:D bnce sessiz kalsan daha karlı olursun:D Bnm fotom yoktur inşl. :D |
gerçekten harikaaa ben yokum sadece:D:D |
yaw arkadaslar ne fotom varmıs harbı merak ettım yaw mıllet yanlıs anlıyacak senın fotolar elımızde falan :D |
ben gördüm gökhan o fotoları bence sussan iyi edersin |
aman bana bulaşmayında :D |
Alıntı:
|
ewet gökhan sus bence emre ile birlikte cekilmiş fotoların bende koymadım onları senin iyliğin için istersen ekliyebilirim:D:D:D |
Alıntı:
ah be abım sende mı yaw eyw :D:D:D: |
arkadaşlar bence bütün fotolar dökülsün ortaya : ) |
Alıntı:
ekleeeeeeeee ekleeeeeeeee:D:D |
merakla bekliyoruzZZ :D |
efet büyük bi heyecanla beklioruuzz : ) |
Yok kimsenin Elinde bişi :) |
kadıköy tarafında yapın :D :D pls |
:playingball: |
yani eetmi çok mutlu oldum hemen bizim mekanı ayarlim :D :D (yüzsüz uye olunca) :D |
ayche abla k.köy tarafında olsun bu sfr katılcam biliosun:) |
Alıntı:
|
sıkı dostlukların oldugu sitedeyim galiba :):) |
Alıntı:
|
bir sonraki buluşma maç günü maçtan önce olucak 2 gibi beşiktaşta buluşulucak takılnıcak çok güzel yer var sonra 5 gibi klakılıcak stada yürünücek ve maçagirilicek :) |
offf ozman dieri bari kadıköyde olsun :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ah ablacım ah özlenmezmi :P ama bi yerden bişi çıkmassa nerde olsanız ordayım sizler benm arkadaşlarımsınız bende forum sakiniyim öyle diimi:D |
Alıntı:
|
Tabiki zeynepcigim.. Artık karşıda olursa toplantılar sende ev sahipligi yaparsın olmaz mı |
olur neden olmasın ablacım elimden geldiincede ağarlamaya gayret ederim senin kadar olmasa bişiler yapcez :P |
Zeynep çok güzel şeyler yazmışsın teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:38 . |