![]() |
hepsi çok güzel canım hepsi için birkez daha teşekkürler |
rica ederim canım herzaman:D |
|
güzel di valla mustafa abi helal olsun çifte kumruları iyi yakalamissin :D:D:D |
Güzel adamım vesselam :D Teşekkürler Bu arada o resmi ben çektim :D |
Alıntı:
|
iyi egLendiniz resimLeren beLi arkadaşLar... ee artık bi dakine :) ee ıosman askerLİkte biter bizim :d |
Alıntı:
|
ewt beşiktaşta buluşup maça gitmek çok mantıklı.beşiktaş forum olarak stadda pankartta açarız.bnce bundan mantıklısı olamaz. |
bu arada bi dahakli buluşmaya fotograf makinesi getiricem kendimi sağlama almam lazım:D |
olmaaazz fotoğraflardan sorumlu bakanımız Mustafa abi : ) |
Alıntı:
|
gökhandan misilleme bekliyorz:D:D |
Alıntı:
|
ıns bırgun bızede nasıp olur |
Alıntı:
|
cok guzel olmus tamda besıktaslılıga yakısır gıbı!!! ınsallah seneye o bulusmalarda bende olcam:)tabi isterseniz:) |
ah ah keske gelebilseydimm:(:( ama supersinizzzzz devammm |
:D:D:D eyw mustafa abı guzel olmus :D:D:D |
|
yakışıyorlar canım birbirlerine:) |
:):):):) iyi eglenmıssınızzz |
kesinlikle yakışıyolar allah tamamını erdirsin nediyelim bizede bu düşüyor budurumda zaten:D:D |
gogo bu mesajı okudugunda duruma müdahale eder sanıyorum :) |
Alıntı:
|
yok ayche benim mudahale etmeme gerek kalmadan mustafa abıde konunun fazla uzadıgının farkına varmıstır herhalde. bu zamana kadar cok guzel makara yaptık ama baska konu bulalım bundan sonra suyunu kacırmıs oluruz |
Alıntı:
|
:):) |
sinan ve tekaşkım beşiktasş da orada meriç abi fln cok gsl KEŞKE İST. DA olsam ... |
uleeeee gelemedik be :( |
ya bende orda olmak isterdim ama........:(:( |
yeni uluşma noktasını buldum bnm nikah hepiniz davetlisiniz tek beşiktaşlı bn olcam:) |
Alıntı:
|
kardeşim şahitin olabilirmiym :D hep istemişimdir :P:D |
Taxim buLu$ması mı ? Ne zaman ve nerde ? Söyleyin hemen ordayım. ;) |
Alıntı:
ama bekle bizde organizasyon tükenmez takipte olun :P |
Ben çok özledim buluşmalarımızı . Artık hasret yeter buluşalım yha . Alennnnnnnnnn hadi al biletini de hafta sonunu bi toplaşalım bütün forum :):)... |
Geçti mi . Peki.. |
Alıntı:
|
Peki tmm abLacım :D:D |
Türkiye`de Saat: 04:50 . |