![]() |
mrb arkadaslar bilet bulamdım elinde fazla bilet olan söylesin mac günü nakit vercem |
Bilet için çok geç artık. Fazla bilet yok malesef ama karaborsada yüksek meblağlara her zaman bilet bulunur. |
kalsın sağlık olsun napalım |
Galibiyeti getirin bize.. :) |
Galipp gelmeden geri dönmeyinn hea:):) bi de iyi bagırınn ordaa :):) gorsun cumle alemm... |
18- daniel_crack bu kim yah :D 18- daniel_clark düzeLtin pLs :D |
hahahah benyazmışım herhalde onu düzelttim. Bu arada adını listeye yazdırıp bir daha sayfaya uğramayan arkadaşlar var, gelme ihtimallerine binaen söylüyorum 13.30da Beşiktaşta Kazan Birahanesinin orada buluşulacak. Ben erken çıkıcam birazdan çıkıyorum, işallah maçı alır öyle geliriz. |
arkadaşlar ben ilk önce akatlara efes maçına gideceğimden diek stada gelmek zorunda kalcağım bunda mağzur görün.. dayımın kombinesini kiraladım 60 ytl:S pfff kafasını kırcam onun zaten:D o yüzden kazana gidemeyebilirm.. |
arkadaşlar stadın neresinde buluşacaksınız? bende gelicem bi arkadaşımla maça. sizlerle takılabilirmiyiz? gerçi bilet almadık ama karaborsa yapacaz meccburen :( ilgilenenler yazabilir mi? kesin geliyorumda? |
bjk&gs kardeş fener defol kalleş :) |
Türkiye`de Saat: 01:51 . |