![]() |
2 Mart Beşiktaşımız - gs maçı'na gidiyoruz Arkadaşlar ; Takımımızı desteklemek ve bu keyfi yaşamak için toplanıp maça gidiyoruz. Bizimle birlikte maçın keyfini çıkarmak isteyenler lütfen isimlerini yazdırsınlar organizasyon için çok vaktimiz kalmadı biliyorsunuz . Katılım listesi ( Lütfen kesin gelecekler isim yazdırsınlar ) Trübün : Yeni Açık 1-OnuR :D 2-AyChe 3-Sahemre 4-Gogo 5-Petek1903 6-Senemimm 7-Sonayım ( ve kardeşi Ayşenur hanımefendi :D:D) 8-erzincnlı 9-nbacem 10-Meriç 11-aLeN 12-Zeynom 13-EarthQuaker 14-58ebru 15- EyLem_GuzeLi(Yogun istek uzerine :D) 16- veyselyavas1903 17- Schwarzer Adler (ve arkadaşları) 18- daniel_clark 19- gülname 20- waitforme Pazar günü saat 13.30 ' da Beşiktaş'ta Kazan Birahanesinin bulundugu yerdeki açık alanda toplanılacaktır. |
oley oley.bende geliyorum ablacım benide yazın.6 martta doğum günüm pankart isterim :D:D |
sonayım yazdım canımcım Alen bizi derbiye götür :) |
ya ama bende gelmek istiyorum ama gelemem.......:(:(:(:(:(:(:(:(:( |
Ge li Yo ruz uLan ! |
yanlış şehirde yaşıyorum kesinlikle...:( |
senden süpriz beklioruz handan :P |
bensizmi gidiyorsunuz yoksa çok ayıp valla :):): mekan kapalı alt dimi abla |
sizin için bi süpriz yapıp saha incem ve gol atıcam:) |
Kapalı alt komple kombine :) Üstte çok kasar derbide Yeni Açık Trübün Olucak arkadaşlar :) |
süper bi fikir bu bnde gelim bnde:) |
Handan Trübüne çık bizlede sahaya inmene gerek yok yeteri kadar süpriz yapmış olursun :) |
Alıntı:
kapalı üst bence olur kenarlarda izleyebilir toplıca sende iyi bilirsin ama açık bilmiyorum ama genede bana uyar siz nerde derseniz ben ordayım o gun evet arkadaşlar hadi bu arada pankart yapılıyorumu |
Yeni Açık herkes için ve rahatça bilet bulabilmek içinde uygun olur... Pankartımız hazır daha öncede stadda ve lig tv de göründü :) isterseniz bir iki resmini eklerim :) |
tamnam bari antipatnın yanında duralımda bağımış olalım yada bi tezahurat yapalımkendimize hatta ben bi düşünemiym bulaluım bişey girişte soyleriz |
benden kaçmaz :D:D pankartı düşünmenize gerek yokki iyiki doğdun sonay yazıcaksınız :D:D |
|
nere yazdırıoz adımızı napıoz:) |
Alıntı:
|
Maça gidelim diyen arkadaşlarımız nerelerdeler :) |
Alıntı:
|
geliyorum:) |
evet arkadaşlar hadii nerde millet herkes maça gelsin lütfen |
bende gelem dicem ama :D nerde kalıcam ben kalcak yer ayarlamaya calısem ona göre haber veririm ayşe ablam |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yaa bn sözmiyim maç için.maçtan önce kazana gelirim ama yeni açıktan mı girerim numaralıdan mı kapalıdan mı hiç belli olmaz :S o yüzden bn kesin bişey söylemiyim.ama maçtan önce yanlz bırakmam siziii :( |
Ama bnmki numaralı :S ya bnde sizinle olmak isterdim |
Bende kesin geliyorum Yeni acıkta olucam |
Maça bizim grubla girecek arkadaşlar listeye eklenmek istediklerini belirtsinlerki karışıklık çıkmasın...Konu dışı Mesajları siliorum sadece geleceklerin msjlarını bırakıorum bizimle,Farklı trübünde olucaklar bizden bağımsız orda buluşabilirler yada maçtan önce görüşülebilir bunlar daha sonra görüşülür... Ama Lütfen gelecekler isimlerini listeye ekletsinler |
gurbetlik çekilmiyor ... |
BENİDE YAZIN KAPALI KOMBİNEYİ BABAMA VERCEM AÇIĞA GELCEM BENDE BENDEEE.!!:D |
Alıntı:
|
eyw. inşallah bilet bulabilitrim ya.. hiç beceremem erkejde kuyruğa girmeyi..:D hep kombineyle gittiim..:D |
Benim yerime de isleyin arkadaslar macı. gelmiyorum da. |
geliyoruz ama kapalı kombine :( ama kazanda buluşaLım... |
benim yerime de destek olun beşiktaşıma |
bende gelemiyorum listeden silebilirmisiniz beni hafta sonu istanbul dışına iş gezisine gidicem |
bende varım herzaman ordayım zaten yalnız kalmayı hic sevmyrm |
kazandamı olacaksınz... yoksa direk yeni açıkda ortada üstte AntipAti nin ordamı.?? |
Türkiye`de Saat: 00:16 . |