![]() |
sizin yüzünüzden evden kaçıcam valla:(ne çok buluşuyosunuz:( seneye kadar kalırsa inş. bu kadro kesinlikle olucam buluşmada |
maçtan önce bi çarşıda oluruz :) Çarşıdan stada yürümeden derbi mi olur yaw :) evet evet maç sırasındada ortada Mustafının orda oluruz :D |
bende gliorum:D |
bende gelicem ama kesin degil bilet bulursam haber veririm size :D |
bende geliyorum EarthQuaker ;) |
AdAnA dan kaLdırmıyorus hayatta kaçmazdı yoksa ama fener macına ayın sonuna ordayım GeLiyorum uLAn... 2 Ark. geLces bi kaç gün Önceden Yardımda bulunabilcek olna arkadaslar bana özel mesaz ataabilirmi wea ozthen@carsi.01 msn adresim ekleyin ark. konuslm |
bn kesin kararımı maç biletleri çıktıktan snra wericem:D |
Alıntı:
Alıntı:
|
bende kesin geliyorum benide yazın 58ebru |
Alıntı:
ekledim senide ebru :) |
Arkadaşlar ; Takımımızı desteklemek ve bu keyfi yaşamak için toplanıp maça gidiyoruz. Bizimle birlikte maçın keyfini çıkarmak isteyenler lütfen isimlerini yazdırsınlar organizasyon için çok vaktimiz kalmadı biliyorsunuz . Katılım listesi ( Lütfen kesin gelecekler isim yazdırsınlar ) Trübün : Yeni Açık 1-OnuR :D 2-AyChe 3-Sahemre 4-Gogo 5-Petek1903 6-Senemimm 7-Sonayım 8-erzincnlı 9-nbacem 10-Meriç 11-aLeN 12-Zeynom 13-EarthQuaker 14-58ebru Konu aktif |
en acilinden kapalı kombinesi arıyorum yada biletler ne zmn satışa çıkacak haberi olan varmı!karaborsa bile olsa o maça gelicem! |
Alıntı:
|
biletlerden ses çıkmıyor ya :( |
Büyük ihtilamalle perşembe satışa çıkar biletler canımcım :) |
hadi arkadaşlar derbiye gidiyoruz yokmu artıran :D:D |
ya bu forumda ankaralı yokmu birlikte izlesek bizde. |
bizide götür alen |
Alıntı:
|
--------ÖNEMLİ-------- Arkadaşlar, birlikte gitmeyi planladığımız BJK-GS derbisinin biletlerinin Biletix tarafından Perşembe günü satışa çıkacağı söyleniyor. Armaıza katılmak isteyen herkes kendi biletini kendi imkanlarıyla temin etmelidir. Maç derbi maçı olduğundan, biletler satışa çıktığı andan itibaren hızlı bir şekilde tükenmektedir. Kesinlikle bilet temini stad önüne bırakılmamalıdır. Karaborsa bilet fiyatları 10 katına kadar çıkıyor derbilerde. Bu sebeple maça gelmek ve bizlerle birlikte yeni açık ta maç izlemek isteyen arkadaşlarımız bu konuya dikkat etsinler, bulundukları yere en yakın biletix satış noktasını öğrenip irtibata geçsinler. Sonra gelmek isteyipte bilet bulamadığı için gelemeyen arkadaşımız olursa üzülürüz. Ayrıca biletlerin satışa çıktığını öğrendiğimiz anda buraya yazarsak bilet almamış veya satışa çıktığını öğrenmemiş arkadaşlarda derhal harekete geçip bilet temin edebilirler. |
iyi bağıracaksanız gidin değilse boşa yer işgal etmeyin. |
yok bunlar bağıramaz biz gitmeliydik:D |
ne bağırması oturcaz yerimize çekirdek yicez :) |
Ahhhh Ahhhh O güzelim İnönüye Nie Gelmiyim Elimde Değil :(:(:(:(:( |
ilk derbim olcak helecan war klabalık olmak güzel olck die düşünüorum ben bağıramam heralde :P |
mactan once bulusulacak yer varsa gelirim ben kapalıdayım :( eger ole bı yer varsa bana bıldırın |
Maçtan Önce Kazanın oralarda oluruz :) |
Daha biletlerden ses çıkmadı değil mi Biletixte bir şey yok. |
yarın çıkacakmış galiba emre. bu arada onur maça gelseydim çekirdeklerinizi alırdım. ben bağırırdım hepinizin yerine.:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bende geLiyorum benide yazın .... |
ah ah ben gelemiyorum ama ben burdan bağıracam tezahürat edecem belki duyulur sesim:( :D |
gidin baklım biz gidemiyoruzya olsun varsın bakalım trabzon maçımda ordayım ama daha sonra fener maçındada |
Arkadaşlar bu maçtan elenmiş olabiliriz ama camia olarak önümüzde çok çok önemli bir maç var bu maçı düşünerek önümüzdeki maçları tehlikeye atmamalıyız Sağlık olsun diyelim. Ama ilk maçtaki kötü oyundan ama haftasonu oynanacak derbi maçın stresinden kötü bir tur geçirdik ve elendik. Bence gs nin fb derbisini kazanması iyi oldu. Nedeni ise Gs bu maçı çok abartarak müthiş derecede rehavete kapılacak ayrıca kesinlikle favori gösterilecek. Eeee tabi buda en fazla bizim işimize yarayacak. İnşallah böyle olur ve bu derbiyi sağ salim 3 puanla atlatırız. |
Eski Açık: 45,00 YTL Kapalı Alt: 125,00 YTL Kapalı Üst: 150,00 YTL Numaralı Kenar: 200,00 YTL Numaralı Orta: 250,00 YTL VIP Alt A - F: 250,00 YTL VIP Alt B - E: 275,00 YTL VIP Alt C - D: 350,00 YTL VIP Üst A - F: 350,00 YTL VIP Üst B - E: 500,00 YTL Yeni Açık: 45,00 YTL - Kişi başı bilet limiti 5 adettir. http://www.biletix.com/static/images/tr/trans.gif |
Size iyi eğlenceler arkadaşlar..eğlenceler diyorum umarım biizm için öyle olur..boğazınızı patlatın emi :D |
Arkadaşlar bugün mutlaka bilet temin edin. biletler 10.30 itibarı ile satışa çıktı. |
Biletlerde haber bekliyorum . Halamın oğlu ist. taksici arkadaşına söyleyecekti . Büyük bir ihtimal almıştır . Ama yine garanti alınmışsa bilet adımı yazdıracağım buraya . Yanlız ben maçta küfür ederim birazcık . :D Yanınızdan kovmazsınız değil mi ? :D Ağzımdan kaçabilir yani :D |
taaaa Ankara dan geliyorum:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 20:35 . |