![]() |
Alıntı:
|
bende geLiyorum benide yazın .... |
ah ah ben gelemiyorum ama ben burdan bağıracam tezahürat edecem belki duyulur sesim:( :D |
gidin baklım biz gidemiyoruzya olsun varsın bakalım trabzon maçımda ordayım ama daha sonra fener maçındada |
Arkadaşlar bu maçtan elenmiş olabiliriz ama camia olarak önümüzde çok çok önemli bir maç var bu maçı düşünerek önümüzdeki maçları tehlikeye atmamalıyız Sağlık olsun diyelim. Ama ilk maçtaki kötü oyundan ama haftasonu oynanacak derbi maçın stresinden kötü bir tur geçirdik ve elendik. Bence gs nin fb derbisini kazanması iyi oldu. Nedeni ise Gs bu maçı çok abartarak müthiş derecede rehavete kapılacak ayrıca kesinlikle favori gösterilecek. Eeee tabi buda en fazla bizim işimize yarayacak. İnşallah böyle olur ve bu derbiyi sağ salim 3 puanla atlatırız. |
Eski Açık: 45,00 YTL Kapalı Alt: 125,00 YTL Kapalı Üst: 150,00 YTL Numaralı Kenar: 200,00 YTL Numaralı Orta: 250,00 YTL VIP Alt A - F: 250,00 YTL VIP Alt B - E: 275,00 YTL VIP Alt C - D: 350,00 YTL VIP Üst A - F: 350,00 YTL VIP Üst B - E: 500,00 YTL Yeni Açık: 45,00 YTL - Kişi başı bilet limiti 5 adettir. http://www.biletix.com/static/images/tr/trans.gif |
Size iyi eğlenceler arkadaşlar..eğlenceler diyorum umarım biizm için öyle olur..boğazınızı patlatın emi :D |
Arkadaşlar bugün mutlaka bilet temin edin. biletler 10.30 itibarı ile satışa çıktı. |
Biletlerde haber bekliyorum . Halamın oğlu ist. taksici arkadaşına söyleyecekti . Büyük bir ihtimal almıştır . Ama yine garanti alınmışsa bilet adımı yazdıracağım buraya . Yanlız ben maçta küfür ederim birazcık . :D Yanınızdan kovmazsınız değil mi ? :D Ağzımdan kaçabilir yani :D |
taaaa Ankara dan geliyorum:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 23:47 . |