![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bildiginiz üzere BesiktasHaber sitesinde hatırı sayılır bir süredir devam ettigimiz bir makale çalışmamız var.Teknik kadroda yaşadıgımız sıkıntı nedeniyle yeni üye alımlarına başlamıs bulunmaktayız.İki üye ile önceden anlaştık iki üyeye daha ihtiyacımız var.Eğer sizde bizimle çalışmak istiyorsanız benimle veya OutKast(Murat) arkadasımızla irtibata geçebilirsiniz. Başvuru yapmak için gerekli şartlar;
Başvuru yapan üyelerin geçmiş mesajları kontrol altına alınacak ve başvurular size daha sonra belirteceğimiz bir tarihte sona erecek.Ardından BesiktasHaber sitesinde yazar olmaya hak kazanan iki üye buradan açıklanacaktır İyi Forumlar | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lütfen Gerçekten Bizimle Çalışmak isteyen Arkadaşlar Müracaat Etsin Teşekkürler BesiktasForum.NET-BesiktasHaber.NET | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benn ![]() ![]() ![]()
__________________ T3QİN | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben istiyorum ![]() Yetkim var ama hic bakamıyorum o siteye ,
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Başvuru Alımları Devam Ediyor . Görev Almak İsteyen Arkadaşlar Bu Konu Başlığı Altında Veya Bana Özel Mesaj ( PM ) Yoluyla Bilgi Gönderebilirler .. BesiktasForum.NET-BesiktasHaber.NET | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkürler Başvurunuz Değerlendirmeye Alınacak . BesiktasForum.NET-BesiktasHaber.NET | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Başvuru Alımları Devam Ediyor . Görev Almak İsteyen Arkadaşlar Bu Konu Başlığı Altında Veya Bana Özel Mesaj ( PM ) Yoluyla Bilgi Gönderebilirler .. BesiktasForum.NET-BesiktasHaber.NET | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet arkadaslar 1 haftalık başvuru alımlarımız son bulmuştur.Bu hafta içinde seçilen üyelerimiz pascaltekin ve dogan_cordoba'dır.Diğer başvuran üyelere teşekkür ederiz. Bu başvurular sonunda ve daha önceden yapılan alımlarla yazar kadromuz aşağıdaki gibi oluşmuştur ;
Sizde bu kadronun yazıya döktügü makaleleri okumak istiyorsanız BesiktasHaber.NET adresinden ulaşabilirsiniz İyi forumlar. Konu OutKast tarafından (23-11-2009 Saat 22:06 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |