![]() |
(FARKLI PROJE) Okuyunuz! Öncelikle Herkese İyi Forumlar ; Bugüne Kadar Birçok " Besiktasforum.NET " Projeleri İle Karşınızda Olduk. Busefer , Alışagelmişin Dışına Çıkarak. Daha Fazla Kitleye , Daha Büyük Olmak İçin.. Bu Proje İle Ses Getireceğimizi Düşünüyorum. Bilmem Sizlerde Katılırmısınız ? Projemiz Şu Şekilde ; 2010-2011 Sezonuna Ait , Beşiktaşforum Albümü Hazırlama Niyetindeyim. Nasıl mı ? Bu Konuyu Gören,Okuyan Tüm Kullanıcılarımızdan , 2010-2011 Sezonuna Ait , Aldıkları Resmi Ürün ile birlikte Fotoğraf Çekilip , Forum'a Koymalarını İstiyoruz. Böylece Hem Resmi Ürünlere Nekadar Değer Verdiğimizi Görmek Açısından , ve Örnek Olmak Açısından Yararlı Olacağımızı Düşünüyorum. Sonrasında Biriktirdiğim Fotoğraflar İle Farklı Bir Albüm Oluşturma Çalışması Yapmak istiyorum. Bu Konuda , Birçok Abimizin Bilgisinide Almak İsterim tabiki. ** Şuanlık Sadece , Proje İle İlgili Düşüncelerimizi Yazarsak Sevinirim. Eğer Katılım Fazla Olur ise , Bu Proje'yi Hayata Geçirdiğimizde Fotoğraflarımızı Eklemeye Başlarız. ** Yardımcı Olmak Konusunda , Bilgisini Paylaşmak İsteyen "Abilerim,Kardeşlerim,Ablalarım" var ise : Mehmet@Besiktasforum.NET Adresini Ekleyebilirler. Besiktasforum.NET / Korsana HAYIR ! |
Güzel bir fikir bunu ayrıca buluşmalarda yapılacak video çekimleriyle pekiştirip youtube dailymotion ve facedeki fun sayfasında ve kişisel sayfalarımızda paylaşıp hem korsana karşı olduğumuzu hemde forumun daha hızlı bir şekilde yayılmasını sağlayacak çalışmalarla desteklenebilir.. |
Sonuna Kadar Yürü Hiç Durmadan ! Sana Güveniyorum Ve Bu Projeye Destek Veriyorum ! Allah Kolaylık Versin Mehmet . İnsallah Güzel Olacak . |
ALayınızı Destekliyorum uleyn :) |
hep destek tam destek Kardeşim devam |
Destek vermeyene karşıyız. Kolay Gelsin Mehmet. |
Ben varım. Yeni alacağım ürünlerle fotoğrafımı çekip paylşabilirim forum için |
devam mehmet süper olur gerçkten kardeşim bende varım =))) zaten bu konuda destek olmayandan şüphe ederim... kolay gelsin =)) |
guzel bır konu kkycıgım .. bıraz abes olacak ama boyle bır organisazyon yaparsak daha ıyı olur. Aynı kentte yaşayan arkdaslar bulusup hep bırlıkte kartal yuvasına gıdıp herkes butcesıne gore tshrt , forma ,atkı, bıleklık, sapka vs vs. urunlerınden bırını alsa bıle takımımıza buyuk bır destek olarak... Not: Ayrıca Fitre ve Zekatlarımızıda vermeyı unutmayalım..( biraz gülelimm):D:D |
güzel fikir benden okay cikti :) |
Türkiye`de Saat: 16:38 . |