![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
![]() Bobo'nun sakatlığında forma şansı bulan Gökhan Güleç'in performansı teknik heyeti memnun etti. Sezona kötü başladığı için kulübeye mahkum olan genç futbolcu, "Eksiklerim olduğu için tam performansımı ilk haftalarda gösteremedim. Daha çok çalışarak iyi bir seviyeye geldim ve açıklarımı kapadım. A.Gücü maçını da benim için iyi bir çıkış oldu. Oynamaya devam edersem gollerimin arkası gelir" diye konuştu. Genç futbolcu, CSKA Sofya maçı için de, "Avantaj biz de... Bulgaristan'dan hem tur hem de iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Çünkü takım olarak UEFA Kupası'nda büyük planlarımız var" yorumunu yaptı. Bu arada Gökhan dün 25. yaşgünü kutladı. Kaynak: Sabah
__________________ Allah affeder çArşı affetmez KANARy@ | ||
![]() |
|
![]() | #4 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Bu arada Gökhan dün 25. yaşgünü kutladı. yuh yani bu kadar da saçma bir habe rolur mu 25. yaşmış adam 85 doğumlu ne 25 i Gökhan ları karıştırdılar galiba bu arada inşallah GÖKHAN dediği gibi gollerine devam eder....
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Gökhan için hep söyledim gene söylerim,arada girse gol atar,bazen oynayabilir ama yedek olarak kalacaktır bu takımda..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | gökhan zanla karşıtırmışlardır | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |