|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
27-09-2006, 04:41 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
Fatih Terim’in önerisiyle Türk vatandaşlığına geçirilen Nobre'nin, milli formaya kavuşması, CSKA ve Erciyes maçlarında gol atmasına bağlı. Fatih Terim’in önerisi sonrası Türk vatandaşlığına geçirilip Mert Nobre ismini alan yıldız futbolcunun 7 Ekim’de Macaristan ve 11 Ekim’de Moldova ile oynanacak 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçlarında Ay -Yıldızlı formaya kavuşması, atacağı gollere bağlı. Bu oyuncuyu yardımcıları Metin Tekin ve Müfit Erkasap’a izlettiren Terim’e, “Çok iyi mücadele ediyor. Ancak henüz gol atamadığı için stres ve baskı altında. Gol atıp rahatlarsa faydası olur.” şeklinde rapor ulaştırıldı. Terim CSKA ve Erciyes maçlarında Mert’in gol atması durumunda bu oyuncuyu kadroya davet etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Fanatik
__________________ | ||
|
27-09-2006, 08:02 | #3 | ||
Guest
| zaten fatih terim beyefendi bizim takım ne kadar iyi durumda olursa olsun hiç futbolcu almamaya çalışır nerde cinconların yedekleri var onları alır hiç gol atamayan kazma h.şükürü alabiliyosa bizim NOBRE'yi niye almasın diyecem ama yine almayacaktır.Şu milli takımın başına fatih terimden başka geçecek adamı bulamıyolar ya kınıyorum bu federasyonu.Zaten kendi kendime karar aldım fatih terim milli takımın başındayken taraflı futbolcu seçmelerini kınadığım için milli maçlara bakmak istemiyorum | ||
27-09-2006, 12:07 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | almasin! Mİllİ Takima Daha Fazla Yabanci Oyuncu Olmasin İster BeŞİktaŞli Olsun İster Fenerlİ Aurelİo Nun Alinmasina ÇildirmiŞtik Bu İŞİn Sİyah Beyazla Alakasi Yok. TÜrk Olmayan Bİrİ Nasil TÜrk Hİssedİcekkİ? | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |