![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yalan yalan...Denizli gitmez, kendisini Türkiye'de bir kez daha kanıtladı, sırada Avrupa var, ordaki kötü izlerini de silmek isteyecektir...Yani ne Denizli gider ne de Demirören onu bırakır... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #63 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bence gitmesi bu saatten sonra daha hayırlı olur. Nedenmi; Beşiktaşı şampiyon yaptı ve fortisi aldı . Mustafa hocanın huyu budur gelir kazanır sonraki senelerde yatar. Bakın gs.deki geçmişine bakın fenerdeki geçmişine hatta manisa ve diğer klüplerede bakabilirsiniz. Şimdi amacı illa gel denmesi sonra başarısız olunursada zorla getirttiniz ben istememiştim diyecek. Diyeceğim oki sağol Mustafa hocam 6 yıldır yaşayamadığımız coşkuyu yaşattın bizlere ve yolun açık olsun güle güle... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Haberin niteliğine göre bazı haberlerin yalanlanmaması zarar getirir ki bence bu haber yalan ise en sert şekilde yalanlanmalı, doğru ise yalanlama yapılmamalı ama basına sızdıran kişi bulunup, yönetici ise istifa ettirilmeli, başka birisi ise kovulmalı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok açık söylüyor ve yazıyorum denizliyi istemeyenler vardı denizli şampiyon yaptı takımı zorlarına gitti işte bu balon konuda tam fırsat olmuş denizli yi çekemeyenler için hocamız görevinin başında bu takım için avrupa ve türkiye ligi şampiyonluğu için gerekeni o bilir ona göre takviyeleri yapacaktır ben ona inanıyorum ha zamanı geldiğinde bırakacaktır arkasından da çok şeyler söylenecektir ama o bizi şampiyon yaparak şanlı tarihimize çoktan geçti mustafa denizli bu takıma ne gerekiyorsa o şekilde takviye yapacaktır beşiktaşın başarısı için gerekiyorsa tüm kadro değişsin ben hepsine razıyım
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hayirlisi diyelim, kalmasindan yanayim ama illa burakmak istiyorsa yapacak bisey yok ama bence bu haber kolpa dir
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar butun haberleri izledim ntvden tutun tgrt ye ordan lig tv ye kimse böle bişi sölemedi haberlerde hiç zannetmiyorum böle bişi olucagını...ama internette nerdeyse butun sitelerde yazıyor böle bir haber...dogru olduguna inanmak istemiyorum cunku transferleri cok iyi yapıp bizi ucuracagına eminim...hatta lig tv haberinde saat 5 haberlerinde, denizlinin isteği dogrultusunda haguui ve topuzu kesinlikle alınmasını istemiş...öle diyodu antepten murat ile ismail,denizlidende cagları söledi haberlerde... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
(Özel) Denizli 3 yıl daha Beşiktaş'ta Mustafa Denizli ile Beşiktaş Kulübü arasında yeni bir sözleşme için anlaşma sağlandığı bildiriliyor. Goal.com'un ulaştığı bilgiye göre tecrübeli çalıştıcı üç yıllık kontrata imza atacak. Goal.com ÖZEL HABER 19 yıl sonra Beşiktaş'a çifte kupa sevinci yaşatan Teknik Direktör Mustafa Denizli, siyah beyazlılardan ayrılmıyor. Göreve geldiğinde 8 aylık anlaşmaya imza atan Denizli'nin, yeni sçzleşme önerisini kabul ettiği belirtiliyor. Doğan Haber Ajansı'nın verdiği bilgiye göre Beşiktaş Yönetim Kurulu ile 31 Mayıs günü biraraya gelen Denizli, yapılan görüşme sonrası siyah beyazlı kulübün teklifini büyük ölçüde kabul etti. Denizli'nin kaç yıllık sözleşme yapacağına ilişkinin resmî açıklamanın yarın yapılması bekleniyor. Ancak Goal.com İran Genel Yayın Yönetmeni Kaveh Mahjoob, Denizli'ye teklifte bulunan Persepolis Kulübü yöneticilerinin, Denizli ile Beşiktaş arasında 3 yıllık anlaşma imzalandığı bilgisini aldıkları, bu nedenle de yeni bir teknik direktör aramaya başladıklarını söyledi.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kolay Kolay Takımı Bırakma ması gerekiyor.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |