|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
11-09-2009, 01:10 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 51 |
Tüm hesaplarını galibiyet üzerine yapan Kara Kartal'ın kurt teknik adamı Mustafa Denizli, ezeli rakibi Galatasaray'a yeni transfer Tabata ile sürprizler hazırlıyor. *** Tabata geliyor Denizli, derbi maçında rakibini 10 numarası Tabata'yla yıkacak. Beşiktaş'ta tüm hesaplar yarın oynanacak G.Saray derbisine göre yapılıyor... Sezona kötü başlayan siyah- beyazlılar, ezeli rakibini kendi evinde mağlup ederek hem moral bulmak, hem de aradaki puan farkını kapatmanın peşinde. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin de bu maçtaki en önemli kozunun Tabata olduğu öğrenildi. Tecrübeli hocanın, Ali Sami Yen'deki derbide orta sahadaki hakimiyeti Brezilyalı yıldızın üstlenmesini istediği belirtildi. GÜCÜNÜ GÖSTER Bu konuda Tabata ile özel bir görüşme yapan Denizli'nin, "Sadece ben değil, tüm Beşiktaş taraftarı senin bu maçta göstereceğin performansı merakla bekliyor. Hem bizim hem de senin için çok kritik bir viraj. Bu zorlu 90 dakikada elinden geleni değil, daha fazlasını yapmanı istiyorum. Sana güvenenleri mahcup etme. Deplasmandan kazanarak ayrılmaya mecburuz, bu bilinçle oyna" dediği belirtildi.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
|
11-09-2009, 03:30 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 56 | Gs'yi Yenmeliyiz Başka bir sonuc olmamalı | ||
11-09-2009, 10:53 | #6 | ||
Son Barikat Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 | tabatanın şovuyla bu maçı alırsak olumsuz konuşan adam kalmaz piyasada bizim takımda önüne bakar süper olur valla.
__________________ BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
11-09-2009, 13:06 | #7 | ||
1903-1984-2008 Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 33 | Hadi bakalım inşallah... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |