![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Beşiktaş'ın Ocak ayında yapılacak kongresinde başkan adayı olması beklenen Tuncay Özilhan, işadamı arkadaşlarıyla Sofya'ya çıkarma yapmaya hazırlanıyor. ![]() Anadolu Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın, Beşiktaşlı yakın dostları İhsan Kalkavan, Bahattin Demir, Ömer Sabancı, Mehmet Mermer'le birlikte özel uçakla maç günü Sofya'ya geleceği belirtildi. Tuncay Özilhan, "Böylesine önemli bir maçta takımımıza destek olmak için Sofya'ya gidiyoruz. Bizim kimseyle kavgamız yok. tüm amacımız Beşiktaş'ın Avrupa'nın sayılı devleri arasında olmasını sağlamak" dedi. :: Kartalhaber.com ::
__________________ ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tuncay özilhan efes pilsen basketbol takımının sahibi deyil heralde ben yanlış hatırlıyorum efes pilsen beşiktaş maçında olanları hatırladımda birden neyse......
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu tür haberler klube zarar verir, Kartalhaberin tüm haberleri klube zarar verir. Mevcut bir yönetim varken böyle haberler çok çirkin.. İNADINA TİGANA İNADINA DEMİRÖREN...
__________________ SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | burada önemli olan beşiktaş'ın başarısı, tuncay özilhan ismi varsa ortada beşiktaş'a zarar diye birşey söz konusu olamaz, evet seçime kadar başkanımız demirören ama orada herkes şapkasını önüne koyarak düşünmesi lazım, sadece kulübe verilen paralarla veya yapılan transferlerle yönetim olmuyor, beşiktaş ismini her zaman yukarılarda ve onurla taşıyacak ve karizmasının yanı sıra beşiktaş'ı iyi yönetebilecek bir kadronun oluşturulması lazım artık... tuncay özilhan önderliğindeki bu kadronun beşiktaş'ın yeni yönetim kurulunu oluşturmasını istemek, kesinlikle beşiktaş'a zarar vrmemeli, sonuçta gelen tüm yönetimlerin öncelikle düşünmek zorunda oldukları şey, kişisel rantları değil, beşiktaş'ın başarısı olmalıdır... yıllardır efes pilsen isminin avrupa'da bir marka haline gelmesi için çalışan ve bunda da çok başarılı olan tuncay özilhan ismi, bana heyecen veriyor... ayrıca geçen yıl bjk-efes pilsen arasında oynanan maçta çıkan ufak tartışmayı bu konuyla bağdaştırmak çok ilkelce... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |