|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
12-09-2009, 23:19 | #22 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | YETERRRRRRRRRRRRRR hemdeeee ne YETERRRRRRR SERDAR BİLGİLİ yi istifa ettirdikleri günden beri istemiyordum halada istemiyorum yeter demirören bize bu zaman kadar eziyetler çektirdiklerine yeterrrr YÖNETİMMMMMMM İSTİFAAAAAAAAAAA | ||
13-09-2009, 00:22 | #24 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | yönetim istifaaaaaaaaaaaaaaaaa
__________________ | ||
13-09-2009, 00:24 | #26 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 27 | az kaldı manu macnda hepsi gider | ||
13-09-2009, 00:37 | #27 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | Konuyu acan arkadasim tamam sende cogu kimse gibi istemiyosun yönetimi vs. ama maca gitmeyelim forma almayalim ne demek ya 2 tane mesaj yazmissin foruma Allah bilir öbüründe de futbolculari kalaylamissindir. Bu konuya yorum yazan mod arkadaslari kiniyorum.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
13-09-2009, 00:55 | #28 | ||
Tecrübe Puanı: 16 | Forma almamakla, maça gitmemekle olmaz. Bu yönetim gelir geçer, futbolcu gelir gider ama içimizdeki sevgi bitmez. Biz taraftar olarak görevimizi yapalım, oturup maçımızı seyredelim, tepkimizi de gösterelim. Maça gitmişken de denizli ve demirören'e küfür ediyorsan ne mutlu sana Bu ikili bu takımdan nasıl gider bilmiyorum, bu ikili gidene kadar ben maçlarda yenilmeye razıyım. Yeter ki gitsinler, kurtulalım. Manchester maçında da doğru kadro çıkarırsa puan alabiliriz. Takımı da küçümsemeyin bu kadar. Çok kötü bir kadromuz yok. Defansı izlediniz bugün Sivok ve Ferrari açık verdi mi? Karşımızdaki takım da bence Avrupa'nın en iyi hücum eden takımlarından birisi. Kaleci hatalarından goller yedik. Denizli'ye güvenim yok ama başına belki bir taş düşer, iyi bir kadro çıkarır. | ||
13-09-2009, 01:11 | #29 | ||
Gogo Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 42 | Daha önce de defalarca yazdım ama tekrarlıyorum. Ben sen istiyorsun diye Beşiktaş'ıma desteğimi kesmem. Maçıma da giderim desteğimi de veririm formamı da alırım. Çünkü benim görevim bu ben bunları yapmak zorundayım. Sen dersen ki maçlara gidiyorsun da neden istifa diye bağarmıyorsun işte bu kadar Beşiktaşlısın sen diye bende derim ki gel buyur kardeşim tribüne bağar istifa diye gideceklermi. Maçlara gelemiyorsan bile bulunduğun ortamda toplan yap protestonu bakalım farklı birşey olacakmı. Sen bu ortaya attığın fikir ile Beşiktaş'tan başkasına zarar vermezsin. Biz daha önce yaptık sonuçları takıma zarardan başka bişey değil. Takım kötü olduğu zaman felaket tellalları çıkar o istifa etsin bu istifa etsin der. Peki soruyorum bu maçtan sonra M.Denizli istifa etse takımın başına kim gelecek ? Sizin cevabınız hazır ama yerine kimse gelmese de takım daha iyi oynar. Bizde her başarısız sonucun sorumlusu teknik direktördür. Neden hiç futbolcuya istifa et futbolu bırak diye bağarmıyoruz sonuçta saha da oynayanlar onlar. Hocamız türkiyenin en iyisi sabır etmek gerek geçen sene yi hatırlayın diyorum. Bu maçtan sonra yönetim istifa etti diyelim yarın olağanüstü kong. yapılacak takımın başına kim geçecek ? Cevap yine hazır Beşiktaş sahipsiz kalmaz. Ya sahipsiz kalmaz diye kendimizi kandırıyoruz. Durum ortada muhalefet ne zaman bu gidişe dur diyecek. Bir isim çıkmadığı sürece başkan devam eder. Beşiktaşlılık her kötü sonucun ardından o gitsin bu gitsin, trıbünler istifa diye bağarsın, bu sene yine şampiyonluk hayal oldu deyip umutsuzluğa kapılmak değildir. Beşiktaşlılık bu kadar kolay değil bizler sevinmek için sevmediğimizi söylemiyormuyuz o yüzden BEŞİKTAŞLILIK TEK SES TEK YÜREK OLMAKTIR SARTLAR HER NE KADAR KÖTÜ OLSA DA !!! Konu açıyorsunuz madem yapıcı birkaç eleştiride yapın sürekli yıkıcı olmasın. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| |