![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Arkadaşım iyimisin sen yoksa POLYANNACILIK oynayan M.Denizliyi tanımadınmı hala?Adamlar gelene geçene 3-5 arası atıyor sen bir gol atmışsın 5 haftada o maval okuyor sende kaval çalıyorsun siz geçen senede kaldınız uyanın artık kral çıplakkkk
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bu kadar rahat adam görmedim ben yaa...Ne kadar da rahat söylüyor bazı şeyleri, sen ilk önce çıkardığın ilk 11'e, sonradan yaptığın değişikliklere bi bakta sonra maçın hakkı bu değildi diyebil...Basından biri olsam hocaya direkt siz hangi sistemle oynuyorsunuz ve Nihat'ı ilerde tek başına hangi mantıkla bırakıyorsunuz diye sorardım, bu iki sorunun mantıklı bi cevabını verebilir mi acaba her şeye cevap veren hoca... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Maça Nobre ile başlaması lazımdı.Nihat ileride kafa topuna çıkacak, sırtı dönük oynayan bir oyuncu değil.Tello ne olursa olsun kadroda olmalıydı, hiç olmasa son yarım saat oyuna girse iş yapardı.Mustafa Denizli değilmiydi geçen sezon bu takıma çifte kupa kazandıran.Bu takıma ne hocalar geldi de şampiyon yapamadı bunu unutmayın (Del Bosque, Tigana) Ertuğrul Sağlam'ı zaten hoca yerine koymuyorum.Bu yüzden daha ligin 5. haftasında bu kadar sallamayın Mustafa Denizli'ye.Çok iyi hatırlıyorum geçen sezonun 16. haftasında gayse'ye yenildiğimiz maçtan sonra da çoğu kişi defol Denizli gibilerinden laflar söylüyordu ama şampiyon yapınca herkes alkışladı.Sen takıma 6 sene sonra hemde ligin ilk yarısını 6. bitirip 10 puan fark takıp şampiyon yap, ertesi sezon yönetimin transferdeki hataları yüzünden sezona iyi bir başlangıç yapama sonrada hakaret işit.Mustafa Denizli gitse yerine kim gelecek.Bu sene Mustafa Denizli'nin takımın başında kalması en doğrusu.Her sene teknik adam değiştirilmez.Mustafa Denizli bu maçta ne kadar hatalı bir kadro sahaya sürdüyse de bu hakaretleri haketmiyor.Şimdi bana şampiyon yaptığı için savunuyorsun demeyin, açın arşivlere bakın isterseniz Mustafa Denizli ilk göreve geldiğinde ben ne demiştim.Kim ne derse desin Mustafa Denizli bu ülkenin yetiştirmiş olduğu sayılı teknik adamlardan biridir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bizde bunun için üzülüyouz işte, ülkemizin yetiştirdiği en iyi teknik adamlardan biri, çocukalrın yapmayacağı hataları nasıl yapar...Rıdvan Dilmen doğru mu söylüyor yoksa, eskiden iyi bi teknik adamdı Denizli, ama şimdi değil...Hoca bunu kanıtlar gibi davranıyor valla... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hoca mantıklı oldugunu düşündüğü açıklamalar çerçevesinde resmen saçmalıyor arkadaslar,geldiginden beri karşydım denizli ismine,ne var ki demirören başkan olunca denizlininde hoca olmasına şaşmamalı ,allah sonumuzu hayır etsin
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | allah sonumuzu yine çifte kupayla kapamızı sağlarsa utanın bu söylediklerinize (demirören hariç tabi denizli hakkında diyorum)
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | off offf | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Mustafa hocam, eğer teoride çalıştıklarınız ve rakibinizi analizinizle birlikte 2 hafta aradan sonra bırak gsaraya herhangi bir takıma karşı şöyle bir kadro ve dizilişle çıkıyorsanız 25 yıldır bilfiil futbol takip eden biri olarak ben bir futbol cahiliyim.. Bu maçı Beşiktaş takımı kaybetmezdi.. Bunu siz kaybeder hale getirdiniz bunu kabul edin önce.. Geçen sezon oynadığımız derbilerde çıkardığınız süpriz kadrolardan öte bişeyler vardı bugün sahada.. Şimdi bana söleyin Tello salıdan beri idman yapmıyor da Yusuf, Bobo, nobre, rüştü sezon başından beri kaç idman yapabildi.. Haftalardır hatasız oynayan bir hakan varken ve rüştü hiç akılda yokken neden sakatlıktan yeni çıkmış ve artık futbolunun son demine gelmiş bir rüştü bu maçta oynatılır.. Her derbi maçında yaptığı hataları yine yaptı rüştü.. Fener rüştü gideli derbi kaybetmiyor nerdeyse bilmiyor musunuz? Ketia gibi etkili bir adamın karşısına ismail gibi bir çömezi nasıl çıkarırsın.. Hadi çıkardın önüne yusufu nasıl koyarsın.. Bir derbi maçına çıkarken şimdiye kadar küçük takımlara karşı bile bozmadığın ernst-fink ikilisini neden bozarsın.. hadi bozdun orda ekremin ne işi var.. Hiç sordun mu sen hayatında burda oynadın mı diye.. ilk yarı tek forvet nihat ortada serdar,tabata, ekrem,yusuf inanılır gibi değil.. bu kadro ile rakiple basket maçı yapsak yine kaybederiz.. Hadi ilk yarı basiretin bağlandı diyelim ikinci yarı yapılan değişiklikler nedir öyle.. Biz tabata'nın önüne ikinci bir forvet(nobre veya holosko) beklerken sen nihatı çıkarıp yine haftalardır idman yapmamış ve son derece gamsız Bobo'yu ortaya da sanki gole ihtiyacımız yokmuş gibi Tabata'nın yerine finki koyuyorsun.. İkinci yarıdaki saçmalıkları da artık söylememe gerek yok.. Bugün oynadıkları oyundan dolayı futbolculara kızmıyorum.. Hepsi beklentim dahilinde performans gösterdi.. Serdar Özkan hariç.. O beklendiğimden çok çok iyiydi.. Sahada yenilgiye karşı çırpınan bir insan.. Her ne kadar sonuca etki edemese de.. Hep sölerim Mustafa hoca bunu hep yapıyor sonra da içimizdeki falancılar deyip çıkıyor işin içinden.. 2 hafta boyunca herkes bir kadro yazdı kendince.. Mustafa hoca ben farklı olacağım inadıyla ortaya bir menemen hazırladı.. Gsaray'da çok kasmadan afiyetle ve rahat bir şekilde yedi.. Şimdi bugün stada gelen bin küsür Beşiktaşlıya kadro yaptırsaydınız biri bile Mustafa hocanın kadrosunu bilemezdi.. Biraz daha ileri gideyim.. Bu bin küsür kişiye maça çıkan kadroyu verseniz biri bile sahaya nasıl dizileceklerini dorğu tesbit edemezdi.. Okadar ucube bir kadro çıktı sahaya.. Golü korner çok büyük bir rüştü hatasıyla yemiş olamamız hiçbir şeyi değiştirmez.. İlk yarıdaki kadro sabaha kadar gsarya gol atamazdı.. ismail köybaşı ile ilgili sezon başından beri takip ediyorum artık fikrimi söyleyebilirim: Bence Beşiktaş'ın formasını giymedkten çok uzak şu görüntüsüyle.. İbrahim üzülmezi kesmesi tamamen hocanın lütfudur yoksa hakettiğinden değil.. Bunu sadece Beşiktaşdaki değil milli takımdaki performansına bakarak da söylüyorum.. Şimdi bu maç bitti, şampiyonluk da bitti.. Boş konuşmamızın bir anlamı yok.. Elimizde bir tek şampiyonlar ligi var façayı düzeltebileceğimiz.. Ama Mustafa hoca ve bu kadro beni inanılmaz korkutuyor.. Bırak façayı, karaciğer,dalak,böbrek darmadağın oluruz Allah muhafaza.. Son olarak hiç bashetmediğim yönetimden yine bahsetmeyeceğim.. Çünkü onlara söylecek tek bir söz bile bulamıyorum.. Ocakta başkan olacak bir kadro ile aday olmayanlar bir daha Beşiktaş'ın kapısından geçmesin.. Onlara da ihtiyacımız yok.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |