![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Mustafa hocam..burası iran değil yaw...beşiktaşta al hilalmıdır persapolismidir nedr o değil allah aşkına hocam..balda bi yere kadar..yapma deme bunu bari hıyar yerine koyma bizi ...ee beşiktaşta böyle taraftar oldukça sende haklısın be hocam..devam gözüm arkandayız....
__________________ "ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz!" | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ya hala çıkıp futbolu beğeniyorum diyor bu adam demirörende bütün kadrosunu alsın giysin ya artık beşiktaşlıyız diyemiyoruz ya bu nedir bizede yazık beşiktaşın maçlarını seyretmeye korkuyorum artık böyle rezelert görmedim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | hocam uyan artık...o sarıldığın çifte kupayı bir kenara bırak da kalk elini yüzünü yıka..9 puan fark var..böyle uyumaya ve saçma şeyler yapmaya devam edersen değil 9,19 olur o fark..! ![]()
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ben Mustafa hocayi savunurom adam hakli kimse kusara bakmasin.Neden mi hakkli buluyorum. Mustafa denizli istifa etmeyi düsünmez ve kovulursa kac yillik vertrag yaptiysa parasini alacak enayimi adam elindeki parayi kaptiracak.Gs macina inanilmaz kadro ile cikar takimi rezil eder kovulmak icin bundan iyi firsat mi var. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | walla tamam mustafa hoca bncede bu maçta hatalı bir kadro çıkardı bncede ama mustafa hocalık bir durum değil geldiğimiz nokta alınmayan oyuncularla alakalı diye düşünüyorum herkes düşünmedim sanki bu oyuncuların gs nin karşısında daha dengede oynaması gerektiğini düşündü o yüzden boşa kızmayın hocaya eğer ki 2 yıldız derecesinde kaliteli oyuncu alınmış olsaydı emin olun rahat kazanırdık bu maçı ama hatalıydı b maç bnde kabul ediyorum ama hocanın gitmemesi taraftarıyım ne olursa olsun
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sen bu kadroyu cıkarttıktan sonra bence hiç konusma git evinde otur gecen senede sampiyon olduğumuza bakma sayın denizli oynattığın futbol ortadaydı şimdide cıkmıs hale konusuyorsunuz ama bir şey söylimmi beşiktas taraftarına yani bizlere iyi oldu bizler futbolun içine siyaset katarak konusursak vede basımıza gelen hocanın yasantısına bakarak değerlendirme yaparsak olacağı buydu alın size denizli bide yaptığı acıklamaya bak ligin ilk 5 haftasında 9 puan fark var bid ebir şey olmaz diyor sanki dalga geciyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bir takımın teknik direktörünün belli miktarda puan kaybını göze almış olması ne demektir. Alooooo. sayın hocam, BEŞİKTAŞ' ın hocası olduğunuzu hatırlatırız. neyi kaybediyorsunuz. Tahminlerin ötesinde puan kaybı demek tek kelimeyle gaflet tir. talihsiz bir beyanattır. Baştan geride başlamayı kabul etmektir. Neyiniz eksik sayın hocam. kimi istediniz de alınmadı. neyi istediniz de yapılmadı. Çok rica edeceğim. yeter artık. Oynatınız şu takımı. Fenalık geldi bana. Ömrü hayatımda bu kadar çaresiz bir beşiktaş görmedim. Üzüntümden uyuyamadım.
__________________ Cool! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |