![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hakan sezona çok iyi başladı bence bu sene kale kesinlikle ona teslim edilmeli.Rüştünün büyük bir kaleci olduğunu hepimiz biliyoruz ama bu saatten sonra takımda sadece Hakan ve Korcan'a abilik yapmak tecrübelerini paylaşmak adına kalmalı. Hakan'ı sürekli ıslıklayanlar dünkü karşılaşmada anlamışlardır umarım kıymetini. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | macın basında yediği gol rüştü nün tercübesine hiç yakısmadı artık beşiktasta bundan sonra forma giymemesi gerektiğine inanıyorum | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Rüştü' nün yediği goller ve Serdar Özkan' ın kaçırdığı goller gerçekten iyi değildi......
__________________ Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | rüştü nün bi suçu yok onu oynatan denizli suçludur sakatlıktan yeni çıkmış adamı direk derbi maça koymanın mantığı nedir anlayamadım. | ||
| | |
| | #7 | ||
| fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Rüştü nedendir bilinmez büyük maçlarda bariz hatalar yapmaya başladı.Yani ne yapacağı belli değil.Hakan Arıkan Liverpool ve Metalist maçlarında abuk subuk goller yemişti.Bu sene başında beni şaşırttı ama ona da tam olarak güvenemiyorum. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 53 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konular Birleştirildi.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kalede Form tutmuş olan Hakanın oynaması gerekiyordu rüştü hazır değildi | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bıktık artık her maça değişik bi kadroyla çıkılmasından,defansın ortası hariç her mevkide değişiklikler yapıyo. g.zan dan kurtulmasaydık defansn ortrasyla da oynardı eminim.... hakem,rüştü ve denizli maçı aldı gs ye verdi.... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |