![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Guest
|
Beşiktaşlı İ.Toraman, eleştirilere yanıt verdi: “Üç Büyükler içinde en iyi savunmayı biz yapıyoruz. ‘Delgado-Rico birlikte oynar mı?’ polemiği yanlış. Ama koşmak ve mücadele etmek de gerekiyor.” O onunla oynar mı, bu bununla uyar mı tartışmaları herhalde sadece Türkiye’de yapılır. Ricardinho da, Delgado da çok ama çok yetenekli oyuncular. Haklarını teslim edelim. Ancak futbolda koşmak, mücadele etmek de gerekir. Bu gerçeği de görüp, ona göre değerlendirme yapalım. Bu arada Tigana’nın da her teknik adam gibi yanlışları ve doğruları var. Beşiktaşlı defansının en etkili ismi ve kaptanı İbrahim Toraman, Üç Büyükler arasındaki en iyi defansın kendilerinde olduğunu söyledi. ‘Maraton.com.tr’internet sitesine röportaj veren İ.Toraman sakatlığı, Delgado-Ricardinho tartışması, Tigana’nın seçimleri ve CSKA rövanşı ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte İbrahim Toraman’ın ağzından Beşiktaş gerçeği: “Ayağımdaki küçük çaplı yırtık nedeniyle ağrılarım sürüyor. Doktor ya 3 hafta oturacaksın, ya da ağrılara katlanacaksın diyor. Ağrılara katlanarak oynayacağım. Çünkü ben kaptanım ve önümüzde önemli bir CSKA maçı var. Üç Büyükler’i değerlendirdiğimde, bizim savunmamız çok daha iyi durumda. Eleştirildiği kadar kötü değiliz. Bana göre her şey yerli yerinde. Tam 4 dörtlük hale geldik demiyorum ama büyük bir sorun da yok. Hata olmadan gol olmaz. Zaten sakatlık ve cezalar belimizi büküyor. Düne dek ben ve Gökhan Zan sakattık. Şimdi Koray ile Baki sakatlandı. Yani işin içinde şanssızlıklar da var. Herkes şunu karıştırıyor. Bizim ilk görevimiz hücum değil, savunma yapmak. Adı üstünde 4’lü defans oynuyoruz. Bu görevimizi öncelikle yaptıktan sonra fırsat bulursak hücuma çıkıyoruz. Eleştirilerde bunlar dikkate alınmalı ‘TİGANA HATASIZ DEĞİL’ YOK o, onunla oynar mı? Bu bununla uyar mı tartışmaları herhalde sadece Türkiye’de yapılır. Ricardinho da, Delgado da çok ama çok yetenekli oyuncular. Haklarını teslim edelim. Ancak futbolda koşmak, mücadele etmek de gerekir. Bu gerçeği de görüp, ona göre değerlendirme yapalım. Bu arada Tigana’nın da her teknik adam gibi yanlışları ve doğruları var. Onu değerlendirmek bana düşmez. Bu arada Nobre de çok iyi bir forvet, yüreğini ortaya koyuyor. Belki benim de tarzım öyle olduğu için beğeniyorum ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- kaynak Toraman eleştirilere yanıt verdi-Sporda Bugün | ||
|
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() | türkiyede defans ve ofans uyumu en iyi olan türk takımı kesinlikle kayseri kaldıki fenerin gs nin defanslarından daha iyi defansımızın olması iyi defans yaptığımız anlamına gelmez.fenerde defans zayıf çünkü çok sayıda ofansif oyuncu var kezman dieved alex tuncay vs. gs de defans zayıf çünkü ön libero yok bizde savunmada çok sorun var baki bu takımı kaldıramaz korayın yeri kesinlikle defans değil kleberson önde hiç varlık gösteremiyo sistem sayesinde kanatlardan sıfıra inip orta yapılmıyo ibrahim akına hiç şans tanınmıyo forvette adam eksiltecek adam geçecek top sürüp kaleye gidecek son vuruşu düzgün adam yok.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | toroman gibi adsm varmı be. sivaslı olmasına rağmen tanıdığım ilk iyi sivaslı
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | toraman bu takıma çok yakışıyor
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |