|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
15-09-2009, 03:33 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 57 |
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne giderek futbolculara moral verdi. Teknik heyet ve futbolcularla yemek yiyen Başkan Demirören, “Süper Ligi ve Galatasaray yenilgisini şimdilik unutun. Tek düşünceniz, yarın oynayacağınız Manchester United maçı olsun. Sizden, Şampiyonlar Ligi’ne galibiyetle başlamanızı ve camiaya iyi bir bayram hediyesi vermenizi istiyorum” dedi. Futbolcular da, ellerinden geleni yaparak Manchester’ı ülkesine puansız göndereceklerine dair başkana söz verdiler. Kadro değişiyor Bu arada sahaya sürdüğü kadrolar nedeniyle sürekli eleştiri alan teknik direktör Mustafa Denizli’nin, bugün yapılacak karşılaşmada, İbrahim Kaş, Nihat Kahveci, Rodrigo Tabata ve Serdar Özkan’ı kenara alması bekleniyor. Tecrübeli hocanın yabancı sınırlaması olmayan Devler Ligi maçının ikinci yarısında bu avantajı kullanma adına hamle yapması da gündemde... Bu arada ligde yediği hatalı gollerle morali bozulan ve kulağına top gelen kaleci Rüştü’ye ise teknik ekip ve takım arkadaşları her türlü moral desteği veriyor. | ||
|
15-09-2009, 04:04 | #2 | ||
ÇUKUROVA KARTALI Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 63 | Hadi göreyim sizi.Yapın patlamanızı artık | ||
15-09-2009, 08:26 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | sen konusma yaptiysan tamamdir bu is bugün rezil olacaz demektir
__________________ | ||
15-09-2009, 11:23 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | az bisey umudum vardi mactan simdi hic kalmadi ...bu tüpcünün girdigi yer kurur kalir yaaa...hem anlamadigim serdar öözkan macin en iyisiydi tabatada fena degildi neden onlar yedek oynatilacak dogru ya gol atabilirler onlarin yerine 2 deffans oyuncusu daha koyalim bu aksamki kadroyu öyle merak ediyorumki | ||
15-09-2009, 16:28 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 52 | Hemen Umutsuzluğa Kapılmayın Yahu. BİZ BEŞİKTAŞ TARAFTARIYIZ , İyi Günde , Kötü Günde..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |