|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
15-09-2009, 10:19 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 18 |
Çeşitli hatalarla kazanmamız gereken GS maçını kaybettik. Üzüntümüz büyük. İnşallah M.United maçından en iyi sonuçla çıkarak gidişatı normalleştiririz. Bu arada kaynayıp gidecek olmasına tahammül edemeyeceğim bir davranışı yazmak istedim. Mustafa Sarp ile Tabata bir topa sert girdiler. Her ikisi de darbe aldılar ve yerde kıvranmaya başladılar. Mustafa Sarp yerde kıvranmakta olan Tabata'ya bir kafa attı. Bu hareketin cezası direkt kırmızı kart olmalıydı. Mustafa Sarp bununla da yetinmedi,yerden kalkarken kimsenin görmediğini düşünerek yerde ki Tabata'nın kafasına bir de tekme atarak kalktı. Bu hareketi "hayvanlar alemi" diye tasnife tabi tutulan sınıftan hiçbir varlık rakibine yapmazdı diye düşünürüm. Mustafa Sarp gol attığı,moralinin iyi olması gerektiği bir ortamda ,hiçbir sıkıntılarının olmadığı bir maçta rakibine bir faul yapıp, peşindenbir kafa,bir de kafaya tekmeyi peş peşe atabildi. Bu nasıl bir ruh hali? Mustafa Sarp'ın bu kafa vuruşu görüldü ama kafaya tekmesi hiç görülüp dile getirilmedi. Peş peşe 2 kırmızı kartlık hareketi hakemler tarafından görmezden gelindi. Hakem madem ki bunları görüp cezalandıramadı,bizim yönetimimiz Lig TV görüntülerinin incelenerek gereğinin yapılmasını sağlamalı. Hakemler zaten GS-BJK maçında Mustafa Sarp'ın kırmızısını, GS kalecisinin ceza alanı dışında topu kucakladığı pozisyonda ki kırmızısını, Serdar Özkan'ın ceza alanı içersinde Hakan Balta tarafından düşürülmesinde ki penaltı ve kırmızı kartı, bir başka pozisyonda arka planda Bobo'nun ceza alanında Emre Aşık tarafından indirilişinde ki penaltıyı da görememişlerdi(!) Sadece tek bir maçta herkesin hemfikir olduğu ,2 penaltısı verilmeyen Beşiktaş,3 kırmızı kart görmesi gereken GS. Niye GS bu kadar destekleniyor,BJK yerin dibine sokuluyor? Bugün Şampiyonlar ligi şampiyonu ile oynayacak olan Beşiktaş değil mi? Beşiktaş niye desteklenmiyor? Pardon köstekleniyor? Beşiktaş düşman takımı mı? Adalet nerede? Yoksa insanlikta mı öldü? Bunların bazıları insansa ben hayvanlardan özür diliyorum.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu can buyukkarakartal tarafından (15-09-2009 Saat 10:25 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
15-09-2009, 12:13 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | bu hakemler boylese bunlara ızın veren yonetımdedır en ufak bır harekette azız yıldırım adnan polat neler yapıyor bakın bakalım 100.yılda hakemler hata yapabılıyomudu yonetım ıstıfa
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
15-09-2009, 16:27 | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 51 | Alıntı:
Tabiki Insanlarımız , Tuttukları Takımın Kötü Gitmesini istemezler , fakat Biz Yenildik mi Bayaa Abartılıyor. Takım Yenildimi REZIL , Kazandımı VEZİR Oluyor. Bugün En Kötü Beraberlik bekliyorum. İnsallah Yüzümüz Kara çıkmaz. BEŞİKTAŞ TARAFTARI Tarafından Değilde , Bazı Kişi(ler) Tarafından KÖSTEKLENİYOR.. Bu Ligde Adalet yok ! + Insanlıkta yok. Son olarak Bende özür diliyorum hayvanlardan teşekkürler tekrar.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | |||
15-09-2009, 17:11 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 35 | Hıncaldan alıntı yaptığım yazıyı okursanız sebebini anlarsınız arkadaşalar..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
15-09-2009, 22:55 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 16 | Allah bu cincon ve ezikleri kayiranlarin bintürlü cezasini versin.Kul hakki yiyenin cehennemlik oldugu asikardir.buda birnevi kul hakkidir.20milyon insanin para verdigi,o parayla futbolculara verilerek bir emek vermeleri istendi,ama seref yoksunu biri cikip adamlarin emegiyle oynuyor,maci bir taraftan alip diger tarafa hediye ediyor.bumu adalet,kurban oldugum allahimin adaletine güveniyorum,ama artik tahammülüm sabrim kalmadi 30yildir nerdeyse ayni emeh hirsizligi ayni kisiler tarafindan yapiliyor,artik birinin veya birilerinin bunu durdurmasi gerek,ya güzellikle yada zorla,canlar yaka yaka,kanlar akita akita.tahrik ediyorum diye algilamayin sakin,fakat güzellikle tatli sözle 30yildir olmadi simdide olmaz.adam gibi adam olan kalbi besiktasla 24saat atan bir baskan ve ayni onun gibi bir yönetim sart artik.büyük baskan süleyman seba ve serdar bilgili karekterinde baskanlarda gelse bu oyunu bozamaz,cünkü sert degiller,vurmazlar kirmazlar usluplariyla baskalarini korkutamazlar,iste bu yüzden besiktasimiz nerdeyse 30yildir katlediliyor.kendisine nekadar küfretsekte hic sevmesekte azize baskan istedigi gibi atkosturuyor,peki neden?cünkü cirkef,cünki takiminin menfaatleri sözkonusuysa babasini bile tanimaz,diyalokla is cüzmez,sert mizacli,vururum kirarimla tehdit eder,iste buyüzden istedigini herzaman aliyor.iste bize böyle bir baskan lazim artik,birkereliginede olsa böyle biri lazim bize yoksa ömür billah bu maküs talihimizi degistiremeyiz,5yilda bir sampiyon oluruz anca.ama su aday olanlarin hicbirinde bu vasiflar malesef yok,belki cirkeflik olarak celal kolot azbucuk cirkef ama yinede yetersiz | ||
15-09-2009, 23:43 | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 18 | Alıntı:
Beşiktaş'ın haklarını çalanlara lanet olsun. Hak yemek en adi hırsızlıktır.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |