|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
15-09-2009, 23:43 | #1 | ||
forumun death metalcisi Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 |
Beşiktaş`ın genç yıldızı Serdar Özkan, Manchester United maçından sonra açıklamalarda bulundu. Özkan yaptığı açıklamada "Öncelikle ortada çok iyi bir mücadele vardı. Yazık olduğunu düşünüyorum. Bu mücadelemize yazık oldu. Geride 5 maçımız kaldı. İnşallah bu 5 maçtan da güzel sonuçlar çıkarıp gruptan çıkarız. Derbiden sonra tesislerde kaldık. Hepimiz oturduk konuştuk. Toparlanmamız gerektiğini biliyorduk. Bugün de çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyoruz. Sonuçta dünyada yenilmeyecek takım yoktur. Biz bugün bunu başarabilirdik. Maç bize de gelebilirdi onlara da gidebilirdi, onlara gitti sonuçta. Yapılan değişiklik hocamızın takdiridir. Yorgun bir halim yoktu devam edebilirdim ama giren oyuncu da Yusuf Şimşek sonuçta. Dediğim gibi hocamızın takdiridir. Yükselen bir performansım var ama bu sahaya yansımadığı sürece bir şey ifade etmiyor. Ben henüz birşeylerin bittiğini düşünmüyorum. Önümüzde çok uzun bir yol var." dedi. -HABER1903- | ||
|
16-09-2009, 00:14 | #6 | ||
forumun death metalcisi Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 | akıllandı sanırım | ||
16-09-2009, 00:26 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 0 | 2.maçlar Manu-Wolfsburg olmalı Manu alır 6 puan olur. Cska-Beşiktaş kazanacağımızı dü$ünüyorum 3 puana ula$ırız. 3.maçlar Wolfsburg-Beşiktaş 1 puanla dönersek bizim için gayet iyi olur. Wolfsburg ve biz 4er puan oluruz.Manu cskayı geçip 9puana çıkar cska 0da kalır. 4.maçlar Beşiktaş-wolfsburg bu maçı alacağımızı umuyorum,alırsak 7 puana çıkarır bizi bu sonuç ve wolfsburg 4tte kalır aksi takdirde bir beraberlikle 5-5 olur puanlar. İçerde ya da dı$arıda manu yine kazanır ve 12 puana ula$ır. 5.maçlar İngiltere de manuya yeniliriz 5 ya da 8 puan oluruz. Wolfsburg rusya da berabere kalır ve duruma göre deği$ebilir son maçlara gelindiğinde de wolfsburga genel olarak üstün olacağımızı dü$ünüyorum.Çünkü son maçlarda Biz de evimizde kazanırız wolfsburgda kazanır gibi gözüküyo.cskaya gruptayalnız 1 puan $ans tanıyorum. | ||
16-09-2009, 00:34 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | Ya ama yapmayın bu kadarda, tamam Serdar geçen yıllarda çok hatalar yaptı ama bu sene farklı, ön yargılı yaklaşmayın olaya, belki son vuruşları biraz daha iyi olabilir, ama gerçektende son 2-3 maçtır ortaya koyduğu performans çok memnun edici | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |