![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | hakan müthiş oynadı zaten sezon başından beri böyle oynuyor inşallah hep oynar tam kaleci yaşına geliyor hakan 27 yaşında kalecilerin en iyi yaşı 30 yaşlarıdır hakanda bu yaşlara yaklaştı kalemizi korursa bundan snra iyi olur rüştünün yerini alabileceğini kanıtladı kalecilerimizden yana şüphem yok rüştüyede suç bulmuyorum sakatlıktan çıkar çıkmaz oynattı hoca onu yazık oldu ona böyle birşeyi haketmiyo bnce oda
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hakan eskiye oranla daha iyi güzel kurtarışları var ancak geri paslarda birde top kullanırken çok kötü bu özeeliğini çok çalışarak kapatabilir geri paslarda topa vururken çekinerek vuruyor sanki bu tv başından bile belli oluyor
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hakan bu takıma geldiğinden beri bana güven veriyor..kim ne derse desin artık hızlı adımlarla kaleye geçirilmeli.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Hakan'a güvenmiyorum, ama dün çok iyi bi maç çıkardığını söyleyebilirim...Eğer bu şekilde oynamaya devam ederse ben ve benim gibi ona güvenmeyenlerin de güvenini kazanacaktır zaten, iş onda bitiyor yani bizde değil...Mesela dün Hakan iyiydi diyoruz, ama topu çok çok kötü kullandı, bide ilk yarıda gelen yan topta topu elinden kaçırdı, eğer arkasında bir Beşiktaşlı değil de bir Manu'lu olsaydı bugün adam asılmıştı!..İşte şu hataları da yapmazsa, topu da daha iyi kullanırsa, çok daha iyi bir kaleci olacak Hakan, bizde uzun yıllar kalemizi sağlama aldık diye sevineceğiz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben hakana fazla güvenmiyordum basit hatalar yapiyordu ama bu sene gercekden begeniyorum hakani peace cupdan beri iyi maclar cikartiyor topu atmasindan bende sikayetciyiz ama eskisi kadar kötü degil yinede cok düzeltmesi gerekiyor
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | rüştü oynamasın artık | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
GÖKHAN ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rüştünün hatalarından sonra ve Hakan'ın bu performansından sonra kale belli oldu diye düşünüyorum
__________________ Korkunç bir kurban bayramı olan kıyamet günü, inananlara bayram günüdür, öküzlere ölüm günü. Mevlana | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya hakan 5 macta ( dünkü macta dahil) 2 gol yedi rüstü 1 macta 3 gol yedi aradaki fark iste burda...rüstü geldiginden beri zaten kötüydü eziklerin 3. kalecisiydi...hakan cok iyi kaleci ama yalnizca cordobadaki oyuna topu sokabilme beceriside olsa tam 100 numara kaleci olur ama onuda oynaya oynaya gelistirir...haydi hakan verme daha bu kaleyi rüstüye | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |