![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sezon basından berı süper bir performans sergiliyor Hakan bu takımın ilk kalecisi olmalı Rüştü'de her ne kadar hata yapsada Hakan ve Korcan'a tecrübelerini yansıtması açısından bu takımda kalmalı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | hakan sen 1 numarasın taas en 8 yediginde bile seni yuhaladıklarında hep seni savunmuştum zaten o gollerin hiç birindede senin hatan yoktuuu....sen bu takıma 5-6 sene daha hizmet edersin çok yetenekli fizigi mükememl yan topları harika bi kaleci hakan rüştü defedilmeli bence sezon sonuu...hakan dünde harikaydıı golde hiç hatası yoktuu ..zaten çok şansızıı porto maçındada biz üstün oynadıkk son dakkada yedikk.bu maçtada öle oldu çok bala gol attılarr...hakan harikasın ya seni çok seviyorum ayriyeten çok yakışıklısınn ...bi yandanda adaşımsın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | hakan cok iyi kaleci ama bi kalecide olmasi gereken en buyuk ozellik yok bence oda kaleci sansi olmaz boyle birsey yav cocuk mukemmel bir kurtaris yapiyor ve o yaptigi kurtaris sekip en bostaki rakip oyuncusunu buluyor liverpool macindada boyleydi 3 4 gol cak sansiz bir cocuk o top gol olmasa macin yildizi hakan olacakti ama ben serdarda cok buyuk asama goruyorum hayirlisi insallah bozulmaz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Hakan cok iyi korudu kalemizi gercekten helal olsun bazi pozisyonlarda simdi Rüstü olsaydi belki tutamazsi dedigim anlar oldu yani.. yedigimiz goldede Hakan'in pek yapabilecegi birsey yoktu insallah böyle devam eder ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |