![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bobo degerli bir futbolcudur ama suanda gösterdigi performans ortada öyle hocayla kavga etme lüksü yok boboda ilk önce performansi yükseltsin öyle konussun gercege haberin gercekliginede süphem var ama bobo artik kendisini toplamasi gerekiyor..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | tepki falan koymasın arkadaşlar. oynadığı maçta balta gibi oturup maç seyrediyor. ne zaman ki o topu o kaleye sokmaya karar verir o zaman oynar. inşallah oynar diye adam mı alınır maça. iyi yapmış hoca. oynamayanı almasın. bence nihat ı da kızağa çeksin. bu nasıl nihat anlamıyorum. bobo da oynayacak olursa gelir.
__________________ Cool! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
GÖKHAN ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Maç öncesi soyunma odasında Mustafa Denizli başarılar diledi başını okşadım falan dedi kolpa haber yok çıldırmış
__________________ Korkunç bir kurban bayramı olan kıyamet günü, inananlara bayram günüdür, öküzlere ölüm günü. Mevlana | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | elimizdeki tek para edecek adami zorla degerini dusurmekteyiz helal olsun hakkaten bizi yonetenlere takimdaki baska hicbirisi bobonun ettigi fiyati etmez belki holosko o cok hasta oldugunuz nobreyi bi satiliga cikarin bakalim avrupadan herhangi bir klup 500 bin euro teklif etsin birdaha mac konusan serefsizdir kendi payina bobo gibi adamlari koreltip bedavaya yolluyoruz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bobo'nun bu tarz maçlara daha bir motive olduğu ortada. Bu seneye Bobo da çok kötü başladı malesef. Burada Nobre ve Bobo'yu kıyaslamıyoruz Bobo'nun Avrupa maçlarına gösterdiği özeni lig maçlarında da görmek istiyoruz yoksa hepimiz Bobo'nun kalitesini ve bu takıma verdiklerini biliyoruz. Bence yorum yaparken satarken kazanılacak paradan çok oynayıp takıma sağladığı yarardan bahsetmek gerek. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bobô o formayı ManU maçında giymeliydi ama artık Denizli'nin aklından neler geçiyorsa kadro dışı bıraktı şaşırdım da diyemem ondan böyle tuhaf birşey bekliyordum zaten acaba ne tehlikeyle karşı karşıya kalıcaz diye merak ediyordum buymuş bence Bobô'nun yaptığı az bile ben olsam neler yapardım nasıl o adamı kadrodışı bırakırsın ne yaptı da bunu uygun gördü.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dnku macta bobo da olmalıydı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anlamadığım bobo'nun sözleşmesinde ilk 11 banko oynar diye bir madde mi var ? Denizli oynatmazsa onun kararı saygı duyması lazım her oynamayan böyle yaparsa vay halimize ayrıca gs macında kosmayan pres yapmayan umursamaz tavırları ile dikkat ceken bobo o mactamı oynayacaktı | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |