![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hakemlerin hepsi aynı Al birini vur ötekini | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | adam gibi oynayalim kazanalim gs macindaki futbolla en az 5 atacagimizi dusunuyorum tek sorun stres takim 3 4 mac seri yakalarsa hepsinden iyi top oynuyor bence
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hucum oyuncuları artık patlasın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Süper Lig'de 6. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre haftanın maçlarında düdük çalacak hakemler şöyle: 18 Eylül Cuma 21.00 Trabzonspor - Antalyaspor: Koray Gençerler 19 Eylül Cumartesi 21:00 Diyarbakırspor - Manisaspor: Süleyman Abay (Seyircisiz) 21:00 Sivasspor - Bursaspor: Kuddusi Mütfüoğlu 21:00 Beşiktaş - Kayserispor: Bünyamin Gezer 21.00 Ankaragücü - Gençlerbirliği: Yunus Yıldırım 21:00 Eskişehirspor - Gaziantepspor: Taner Gizlenci 20 Eylül Pazar 21:00 Fenerbahçe - İstanbul Büyükşehir Bld.Spor: Hüseyin Göçek 21 Eylül Pazartesi 21:00 Kasımpaşa - Galatasaray: İlker Meral
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konu Birleştirildi.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya pardon Mehmet,sana da zahmet oldu...Futbol bölümüne de bakmıştım oysa,bakar körüm herhalde... ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Önemli değil ablacim ![]() ![]() ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aşkolsun,çok kırıldım. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |