![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | artık savunmuyorum denizliyi bitti!!! böyle rezillik olmaz kaç kere dedik rüştü olmaz hakan formda dedik oynattı 2 gol verdi saolsun rüştü beyde ibrahim kaş sağ bek olmaz dedik dinletemedik maçın içine etti kendisi koca maçç yani şampiyonlar liginde böyle hatalar yaparsan bitirirler seni nitekim öyle oldu çok zor bir duruma düştükk inşallah diğer maçlarımızı kazanırız ama bu futbolla bu çok zor gözüküyor allah yolumuzu açsın diyim ne diyim
__________________ | ||
| | |
| | #4 | ||
| BEŞİKTAŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yaw ne biçim taktik bu.mustafa denizli futboldan anlamıyo mu yaw.kayseri maçından sonra hatalarından ders almadı mı bu adam.adam gibi bi 4-4-2 oynatsana takıma ya da geçen seneki taktiği.cska maçına çıkardığı taktiğe bak yaw. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() |
Yıllardır kandırılmaktan bıktım. Hep alıştırıldık, hep sindirildik. Niye fb veya gs şampiyon olmak için 6 sene veya 10 sene beklemiyor? Veya biz niye tepkisiz bekliyoruz? Yeter artık ya, yetti. Lütfen hafta sonu gerekli tepki konsun. Bıktım artık bıktım..........
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | korkarimki sayin demiröreni tribünlerde istifaya zorlayamayiz.aslinda 90dakikada istifa ettirriz onu ama yaptirmazlar bazi büyüklerimiz.inanin bilhassa kapalida demirören istifa diye bagirin bakin ozaman nasilda agziniz kapatilacak.sayin demiröreni yikacaksak anca kongrede yikacagiz baska yolu yok.inönüde serdar bilgiliye sayin sebaya yapilanin ceyreginin ceyregi artik yapilmaz.o koltukta sayin demirörenin yerine fikret orman olsaydi,hasan arat olsaydi veya nevzat demir olsaydi inanin daha ilk ikinci senelerinde coktan postalanmis olurlardi,ama sayin demiröreni tribün baskisiyla istifa ettiremeyiz.buna izin vermezler arkadaslar | ||
| | |
| | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | biz senle aynı yaştayız 1980 lerde beşiktaşın sahaya nasıl çıktığını hatırlarsın avını parçalamaya hazırlanan kartal gibi sahaya çıkardı ve o zamanlarda vuruldum ben beşiktaşa gönlümün içinden geçti ve beşiktaşlı oldum dinamo kieve 5-0 yenilirken bile beşiktaşlıyım malmöye 3-2 yenilirkende allah ne büyükki 2000 yıllarının takımı denilen dinamo kievi yendiğimizi gösterdi şimdi biz ne yapalım bu takımı tutan biz yöneten başkaları yıllarca yapılan hatalar yüzünden hep biz geride kaldık gelenlerden gidenlerden bıktık ne kadar işe yaramaz futbolcu varsa saç baş yoldurdu bize gelenler ve gidenler bize yazık değilmi beşiktaşa gönül vermenin mükafatı bumu? | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |