![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
Guest
| puan olarak fazla kopmamız sevindirici bişey mi bilmiyorum ama ben sevinemedim kardeşim ya..çünkü bu kadro ile farkı bizim yapmamız gerekiyordu...kadro düzgün kulanılmıyor... | ||
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kadronun iyi kullanılmadığı konusunda katılıyorum..beklentilerimiz ne sonuç olarak ne de sahadaki futbol açısından karşılanmadı henüz..inşallah takım istenilen düzeye gelir şampiyonluk yolunda daha emin adımlarla ilerler fakat tam tersi olursa olası teknik direktör değişiminde puan olarak kopmamamız heyecenımızı ve iddiamızı sürdürmemiz açısından olumlu birşey..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Hoş iyi güzel istatitislikleri eklemişsiniz fakat maç sahada oynanıyor kağıt üzerinde değil hiç ummadığın adam bile gol atabiliyor ben bu istatisliklere fazla inanman sadece o bir doğrultudur fazla umut bağlamayın derim ben yelkenler terse dönebilir belli olmaz ![]()
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | istatistikler için saol ferro bencede bu istatistiklerin bole olmaması lazımdı gecen senede baya umutlarla girmiştik aynı şekil bu senede öyle oldu ama biz gene de zirveden kopmamaya bakalım öyle olacak saten bu taraftar bu stad yani bu sene kimsse önümüze geçemez
__________________ Allah affeder çArşı affetmez KANARy@ | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |