![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() |
![]() Beşiktaş'ın yıldızı Delgado, sakatlığı nedeniyle bugünkü K. Erciyespor maçında oynayamayacak. *** Kayseri'de de yok Dün yapılan idmanda denenen ve tam olarak hazır olmadığı gözlenen Delgado, Kayseri Erciyes maçı kadrosuna alınmadı. Yokluğu hissedildi Beşiktaş, K. Erciyes karşısında yine Delgado'dan yoksun maça çıkacak. CSKA Sofya karşısında eksikliği fazlasıyla hissedilen Arjantinli oyuncu, dünkü antrenmanda denenirken, teknik direktör Tigana, tam olarak hazır olmadığına kanaat getirdi ve Delgado'yu kadrodan çıkardı. Oynamak isterdim Fransız çalıştırıcının,
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
Guest
| hmsss elbette ki delgadonun sahada olmasını isterdik..ama richo ya ben çok güveniyorum...gerekeni yapacaktır richo..beni asıl üzen sakatlıklar savunma hattında yaşadığımız sakatlıklar oluyor...koray ve klebersonun sakatlanması beni daha çok üzüyor...bizde 10 numara özeldir..bence 10 numarayı richo giymeli... | ||
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | evet olmaması kötü ama 11 kişi çıktığımız sürece sorn olmaz | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | milli maçlara kadar sistem değişikliği olmayacağı için delgado yada ricodan birinin oynayamaması çok büyük proble değil,nasıl olsa hoca zaten birine şans tanıyor.Ama delgado arada eksiği kapatır,tamamen iyileşir..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | valla maça çımadan gene kazanmısızz zor maç olacak bence tigana ve bakiden korkuyorum buna runjede eklendi bu bermuda seytan üçgeninin ne zaman ne halt yigecegi belli olmuyo o yüzden zor maç olacak ama kazanacagız inş..
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | delgadoya gelince bence takımın yıldızı o son haftaalrda form düşüklügü içinde ilk haftalarda 3 kişi bile zor alırken topu simdi ayagında süremiyo çalım atamıyo bir nedeni olmalı bu sekilde hızlı form düşüklügüünn ama ben sonu kadar arkasındayım delgadonunn OOOOO OOO OOO DELGADO...
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | delgado bence büyük eksik ayak stili cok iyi her futbolcunu ayrı bir stili vardır ya bunun kide ayrı birşey gerçekten muhteşem bir oyuncu
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |