![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence de iyi top oynuyoruz.çok pozisyon bulup bitirici vuruşu yapamıyoruz.şanssızlık vardır ama en önemlisi psikolojik baskı ve beceriksizlik.arada takımı rahatlatacak olmadık yerde gol atacak oyuncu lazım
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | güzel oynamak bi yana birazda şanş bizden yana olacak be abi bunun yanına beceriksizlik ve sakatlıklarda eklenınce miss gibi bole bı tablo cıkıo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | iyi mi oynuyoruz guldurmeyın yaa pozisyon bulmakta gucluk cekıyoruz gol atamıyoruz nasıl ıyı oynamak bu gorende her mac dırekler kalecı kurtarısları bırbırını kovalıyor sanar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | bundan önceki maclari bilmem ama cumartesi günkü kayseri macinda igrenc bir futbol oynadik.ruhsuz futbolcularla ancak bukadar kötü oynanirdi.son dakikalar fink ve nihatin kacirdiklari olmasa 90dakikayi pozisyonsuz tamamlayacaktik.anlayacaginiz kötüde oynarken kazanacaksin hele hele birde evinde oynuyorsan.ama senin adam gibi santraforun yoksa iste böyle tökezler durursun.gecensezonki besiktas busezonda devam edebilirdi ama bunu bozan ilkbasta nobre oldu.biyolojik babasi olan figerle istediklerini elde ettiler dünya kadar para kopardilar bunu gören diger agirbas topcular ilkbasta tello buna isyan etti,ardindan bobo holosko geldi.ayrica nihatta takimin ahenkini bozdu.oynadigi hermacta egoistce davrandi hertopun kendine atilmasini istedi bazi pozisyonlardada top atilmayinca cagirip bagirdi.uzunlafin kisasi bizi yakan nobre ve nihat oldu,bu benim görüsümdür vede dogru oldugunu allah bir gibi biliyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yok artık! en iyi oyunu biz oynamıyoruz...ha fbden iyiyiz ama en iyiyiz dersek kendimizi kandırırız.mesela gs nin panathinaikos maçını izleme şansım oldu.adamlar şahane paslar yapabiliyorlar!hücümda etkililer.yani barca gibiydiler paslarda!bizim takımda eksik olan şey istek! isteksiziz.denizli artık hocalıktan sıkılmışa benziyor!değişim gerekli! tekrarlıyorum.türkiyede en iyi 2. oyunu biz oynuyoruz. bu bir gerçek! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | futbol güzel ama oyuncular asıl mevkisinde değil..denizli çoook maceracı,bundan vazgeçse belki
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne yapmaya çalıştığını bilmeyen bir takım gibi oynuyoruz açıkcası.. Eğer iyi oyun oynuyoruz dersek sadece kendimizi kandırırız dönem dönem iyi top çeviriyor olabiliriz ama bu iyi oynadığımız anlamına gelmemektedir.Eğer iyi oynayacaksak bunu skorada yansıtmak durumundayız...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | iyi oynayan bir takim bir maci sansizlikla kaybeder belki 2macta olabilir ama üst üste 5 veya 6mac kaybeden bir takim iyi bir takim degildir ve iyi futbol oynamista olamaz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ben sana kesinlikle katiliyorum, cin con cogu maclarinda hic bisey yapmadan kazandi. fenev desen topmu oynuyor ya son iki maclarini izleyen bana hak verir biraz sansli ve mustafa hocanin deneyleri olmasa bence suan fazla geride olmazdik su takimi bi toprlasa cikisa gecsek öbür renkliler kesinlikle düsüse gececek ilk yari sonuna kadar aradaki farki 6 indirebilirsek cok iyi olur ama artik toparlanmaliyz
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ama buşekildede gidiceğini sanmıorum, denizli fazntezilerini bir yana bırakıp heroyuncuyu kendi mevkiğinde oynattığında bu sorun ortadan kalkar. yinede iş denizlide bitiyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |