![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bence fink kötü topçu değil (mesela m. sarptan ya da Cristian'dan kötü değil) ama tabi ki daha iyisi alınabilirdi. yeterince şans verilmediği de bir gerçek. ayrıca çift ön libero oynamasak fink'in oynamamasını da anlardım ama ernst'in yanında ekrem ve tabata ön libero oynarken fink'in oturması tuhaf. tabi ekrem ve tabatanın da kendi yerlerinde değil ön libero oynamaları daha da tuhaf... | ||
| | |
| | #2 | ||
| siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | zamana ihtiyacı var bu yüzden yorum yapmıcam zaten kaç maç oynadı ki yorum yapalım fink hakkında | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
| | |
| | #5 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Konu _Blackseagless_ tarafından (24-09-2009 Saat 14:13 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #7 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ben oynadigi hicbir macta ya bu adamda cok kotu top oynuyor demedim daha iyisini alma sansimiz tabiki vardi ama finkde yararli olacaktir zamana ihtiyaci var
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Fink sıradan basit bir düz oyuncu asla Beşiktaşımızın futbolcusu olamaz. Cristianı bilmiyorum ama dos Santos brezilya milli takımında oynuyor ve 5-6 tane golde attı sanırım geldiğinden beri. | |||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | gelen gideni çok aratıyor. cisse marsillada banko ilk 11 oynuyor ve finkten daha kalieli oldugunu hiç tartışmam ancak gönderdiler artı ersntle uyumunuda göz önüne alalım cisse daha iyi bir futbolcuydu
__________________ | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | walla benim fink ile ilgli tek düşüncem var takım oyuncusudur o yüzdendir ki takım iyi oynamaya bşlayınca finkte çok iyi oynamaya başlıcaktır ama bu günleri çok fazla kaldırmayan bir yapısı var anladığım kadaryla inşallah takımla birlikte o da düzelir
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |