![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence istifa edebilir ama sadece transfer yüzünden istifa etmesi saçmalık olur. ya bi düşünün bu adam holding patronu ,istifa etse arkasından fener istifa ettirdi,aziz beşiktaşın başkanını koltuğundan etti,beşiktaş fenerle başa çıkamadı gibi şeyler söylenmiycek mi ? ibrahim toraman ı fenern elinden aldığında azize neden istifa etmedi. ama şuda bi gerçek ki artık başkan gibi davranmalı, ya ahmet çakar kim ki beşiktaş klübü başkanı ona teesüf ediyo,oda siz bana teesüf filan edemzsiniz diyo. artık ağırlığını koymalı böyle şarlatan ları susturmasını bilmesi lazım. | ||
![]() |
![]() | #33 | ||
Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | son damla mevzusu... yoksa topçu mevzusu değil 6 senedir aynı rezalet!!! İLK DEĞİL!!!
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ernst le yusufu getirincede rezil oldu başkan dimi bi oyuncu alamadı diye saldırmayın hemen başkan olumlu ilerlemeye başladı ama sizin gibiler takımın huzurunu ciddi şekilde bozmaya yetiyor bakalım bekleyin bi ligin başına kadar hangi transferler olcakk ona göre konuşalım
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #35 | |||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
Beşiktaş'ın başkana borcu tamamen başkanın saçmasapan transfer politikalarından olan borç!!! şampiyonluk benim gözümü boyamaz ama senin gibilerin boyamış!!! Benim için Beşiktaş önemlidir, BEŞİKTAŞ ÖZÜNE DÖNERSE ZATEN HER SENE ŞAMPİYON OLUR!!! bana buraya başkanın yanlışlarını yazdırma, boş yere onlarca sayfa heba etmeyelim...
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | |||
![]() |
![]() | #36 | |||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #37 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | peki bu görüşüne saygı duyuyorum... topuz ve nihat olaylarında bir hata görmüyorsan birşey demiyorum... hep birlikte izleyelim görelim o zaman 6 sene sabır taşı olsa çatlar... ben çatlayalı çok oldu zaten ama yeni sezonda dediğime geleceksiniz... o saatten sonra dönüşte olmayacak ve bir sezon heba olacak... senden tek soruma cevap istiyorum Şampiyonlar Liginde Barcelona veya Real Madrid çıkarsa o maçlardaki umudun ne olur? Lütfen dürüst ol... Ben Beşiktaş iyi olsun tükürdüğümüde yalarım hiç problem değil! İnşallah olur...
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bu topuz konusunda da baskan suclu degil bence bakin görün tpouz hic bir zaman fb de mutlu olmiyacak baskanin hatalari oldu tabiki de ama hep diyorum besiktasa ne hayirliysa o olsun ..... | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | walla şimdi nihat transferinde nihat karısını getiremedi başkan napsın gerçekten bir suç bulmuyorum nihat ilk tamam gelcem demiş sonra yan çizmiş mehmet topuz transferinde ise başkan bir hata yaptı mehmet topuza olan hayranlığından dolayı oldu o da bnce ama önemi yok sonuçta beşiktaş bir oyuncuyu alamadı diye çok kötü oynıcak değil sonuçta çünkü sz konusu olan oyuncu mehmet topuz ve fenerde görücez ne yapacağını herkes görecek ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |