![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Takımı Kötülemek İçin Promosyonlar Başladı.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
| | #2 | ||
| jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alnımızın teriyle, bileğimizin hakkıyla şampiyon olduk. Renklilerle ilgilenmeye de gerek yok. Alen abinin çok hoşuma giden bir lafı var, Bu ligde hakemler adaletli maç yönetsin, şampiyon hep Beşiktaş olur. Kesinlikle suçu hakemlere yüklemek için söylemiyorum ama bir faktörün bu olduğu da yadsınamaz. Hafızalarımızı biraz yoklayalım.. Ayrıca lig bitti diyenler, bitmediğini görecek.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | konuyu acan arkadasla ona destek verenleri mutlu edelim ozaman. evet besiktasimiz gecen sezon ilk basta hakemleri arkasina alarak sonrada hocamiz hemserisi ve cocukluk arkadasi olan tff baskanini arkasina alarak,gs ve fb nin kötü oluslari ve hakemlerin onlari katledisi yüzünden biz sampiyon olduk.hakemler her macimizda bize kiyak üstüne kiyak gectiler,rakibin hermacta penaltilarini vermediler,daha macin basinda rakibimizden oyuncu attilar.evet besiktasimiz fitneyle fesatla sikeyle saibeyle sampiyon olmustur. tamammi rahatladinizmi?memnun oldunuzmu?istediginiz oldumu?madalya taktilarmi?havlevela kuvvete.allahim sen sabir ver | ||
| | |
| | #6 | ||
| çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | febe ile gayse kötü diye şampiyon olduk demişsin yazında gaysenin şampiyon olduğunda febe ile Beşiktaş kötüydü febenin şampiyon olduğunda Beşiktaş ile gayse kötüydü böyle bi tespiti anca 7-8 yaşında ki çocuk yapar | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Yarışçılar koşuyu, ötekiler kötü olduğu için değil; o ötekilerden iyi koştuğu için kazanır. Kazanmak için o yarışın iyisi olmak gerekir.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
| | |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yaşça benden büyük olabilirsin ancak seviyesiz konuşmayı sen başlattın benim görüşlerime saygı duyup iyi bir şekilde konuşabilirdin hiddetlenmeye gerek yok.kimseyi fırçaladığım yok ben relax oldukça üstüme gelen sensin neyse ben konudan uzaklaşmak istemiyorum.büyüğümsün saygı duyuyorum.lütfen tartışma uzamasın.dedim ya inş. yanılırımda şu eziklerini yenerek eze eze şampiyon oluruz. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | spor otoritleri ortaya böle bi teori attı bizde birbirimizi yiyoruz atı alan da üsküdarı geçmek üzere neyin tartışmasını yapıyoruzki öle veya böle beşiktaş şampiyon oldu her sene gs veya fb nin şampiyon olacağı zannediliyodu ama bjk böle bişeyi şampiyon olarak yıktı ve bize de bu bombayı bıraktılar gs ve fb geçen seneortalıklarda yoktu ... bu sene de belki biz erken kopacağız ama bjk felan ortalıkta yoktu deseler kimse bizim aldığımız kadar bu lafları önemsemezdi
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |