![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Simdiye kadar faydali olmadi, hep kendi hayati kotu dendi, psikolojik iyi degil dendi falan filan, bu adamdan bize hayir gelmes. Malesef gitsin diyorum
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
![]() |
|
![]() | #53 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | erciyes maçında golden başka pozisyonumuz yok.. ama i.Akın son on dakkada giriyor ve üç net gol pozisyonu yaratıyor.. tigana efendi ise.. maçtan sonra yine Akına fırça atıyor.. ayıp denen birşey var..! Uyumayın arkadaşlar.. buişte bir bit yeniği değil.. dinazor yeniği var...!!!! İ.Akın bizimdir bizim kalacak..! İyi bir hocanın elinde Türkiyede tek olur.. Onun oynadığı zaman arda marda yalan olur.. hoca dedim de.. Akın için şöyle de denebilir.. At sahibine göre kişner. bizim hoca bozuntusu Rico yu bile oynatamıyor.. Akın'ı nasıl oynatacak..? o ancak sermayeyi kediye yükleyerek işin altından kalkmaya sıyırmaya bakıyor. Akın ı da yem olarak kullanıp harcıyor.. yazıklar olsun ona da ona bu saçmalıkları yapma fırsatını veren yönetime de..!! | ||
![]() |
![]() | #55 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya etmeyin arkadaşlar akın gibi bir futbolcu nasıl yollanır.hem bagırıyoz genç oyuncular oynasın diye hemde genç oyuncuları yolluyoruz.tigananın maç bitimi söyledigi söze bayıldım genç oyuncuların alt yapısı yok 0 dan geliyo dedi cok dogru söyledi kimse bana beşiktasın alt yapısından cıkıpta A takımda oynayacak bi kişi gösteremez.mesela sedef bana göre sedef bu futbolun üzerine koyamaz çünkü yetenekleri sınırlı yani istedigin kadar ugraş sedef bundan ileri gidemez.su anda beşiktasın en iyi genç oyuncusu akındır.herkes tutturmuş profosyonel deil ya arkadaşlar siz bu adama sans verdinizde mi oynamadı bosque sans verdi hepimiz agzı acık izledik süper oynadı ama bosque gitti akın bitti ondan sonra gelen t.direktörlerin hiçbiri ona sans vermedi yani onu ilk onbirde 2 maç üst üste izleyemedik neymiş efendim antremanlarda yok söyle davranıyomuş yok böyle davranıyomuş arkadaşlar bi oyuncu yetenekli ise onun üstünde durulur ama biz o gençleri köreltmekten başka bişey yapamıyoruz.bence ardadan sonra gelen eniyi genç oyuncusdur türkiyenin | ||
![]() |
![]() | #58 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #60 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya giderse bence iyi olur, oyunu hic hosuma gitmiyor, cok egoist topla oynamayi bilmiyor ayaklari bir birine dolasiyor, bide denizlispora karsi delgadonun golunden sonra yaptigi hareketten sonra tam sogudum adamdan....
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |