Arkadaşlar boşverin Allah aşkına, artık bu Mehmet Topuz olayını uzatmanın anlamı yok.Nasıl biri olduğu ortaya çıktı, daha çocuk, karakteri,kişiliği oturmamış, cahil yani.İşin komiği bu insanlar yılda 4-5- trilyon para alıyor.
Önemli olan sezon sonu şampiyon olmak.Maalesef birçok yerde görüyorum, kendi içimizde dahi bu Mehmet Topuz olayından dolayı yönetim çok eleştiriliyor ve hatta şampiyonluğumuz ikinci plana atıldı havası yaratılmaya çalışılıyor.Bence, hiçbir şey çifte kupamızın sevinç ve gururunun önüne geçemez, ben formamı her yerde gururla giyiyorum tabii ki..
Bu transfer işi, birinden biri alacak..Yönetime bağlı olmayan şeylerden dolayı yönetimin yıpratılmasına karşıyım ben.Adamlar elinden geleni yaptı.Futbolcu karaktersizse ne yapsınlar.
Fener de tabii ki , onca başarısızlığı bu tarz transferlerle örtmeye çalışacak, doğal..Kapılmayalım tahriklere ve sevincimizden hiçbirşey yitirmeyelim.En büyük biziz, bir-iki futbolcu bunu değiştiremez.Unutmayalım, futbolcu değil, takım şampiyon oluyor..Yeni sezonun da en büyük favorisi biziz.Yerinde 2-3 çok kaliteli transfer bize yeter.
sevgiler
__________________ |