![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence fink gönderilsin bi işemi yarıyor sanki delgado gittiğinden beri gol yüzü göremedik.ölümüne delgadoo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
çσк ѕєν∂ιк вє αвι ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Sivok gitmeli diyen 2 kişi kim Allah aşkına.. ![]()
__________________ Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden !... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ah nerde Metin-Ali-Feyyaz lar bitti, sonra yıllardır Pascal ateşi, şimdi Delgado... Hep bir nostalji, hep sanal geçmiş sevdalar. Bugün bu formayı kim giyiyorsa, odur potansiyel kahraman. Sürekli hayaletlere ezdirilen bir güncellik. Delgado yu da istemiyorum, eskide kalmış kimseyi de.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bobo kendini toparlayamazsa gönderilmesinden yanayım.Öteki taraftan gönderilecek başka bir isim göremiyorum.Sivok kesinlikle gitmemeli.8 milyonluk Tabata'yı da 1 milyona bile satamayız.Satsak bile Dünya spor tarihine en keriz kulüp olarak geçeriz.Ondan dolayıda satılmamasından yanayım.Fink ortasaha da en önemli alternatiflerimizden.O da gitmemeli.Bobo'nun gönderilmesi durumunda forvette Batuhan'a şans tanıyabiliriz.Bu sayede bir gencimizide kazanırız | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Ben bobo gitsin diyenlerdenimde, daha önce ki yazımda bobo veya sivok gidebilir yazmıştım. Hayırdır? sorun mu var?
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |