![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #101 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 2003 sezonu super takimimiz vardi yaa.. Lazio Sparta Praaga son saniyede yenildigi icin 2. tura cikamamistik..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #102 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | onu bunu bilmemde bu macdada fiyasko olur bence nihat eski formuna hayatta ulasamaz daha... ama ne olursa olsun nihat bizim nihatimiz sahip cikmaliyiz ve dewamli sevmeliyiz nihat yaaaaa varmi ötesi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #104 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı: adam tedirgin bakiyor ( acaba siftah ne zaman yapacam diye düsünüyordur) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #108 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | fazla kılolu denıyor ama tvde gordugum kadarıyla fazla kılosu yok gıbı artık denızlı macında ılk 11 olmayacaksa bıle ılk 18 de olmalıdır artık oynayabılecek kapasıteye geldıgını dusunuyorum
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #109 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Defanstaki 4lümüz Ekrem,Sivok,Ferrari,İbrahim ortasahayı geçmezse ortadaki Ernst,Fink ikilisi de sadece adamların arkasında kalmayı düşünerek ortasaha çizgisine yapışık oynarlarsa geri kalan dörtlü messi, ibrahimovic, henry, eto gibi adamlar da olsa maçı kazanamaz.. Günümüz futbolunda defanslar, bekler, ortasahanın ortasındakiler oyunu kuramazsa, atak başlatamazsa, hücuma destek veremezse bu takımın ileri ucunda yukarıdaki isimlere benzer kim olursa olsun ŞL'de başarılı olamaz.. Kaldı ki bizim kadromuzda bu isimlerden eser bile yok.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |