![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Lig TV’ye konuşan İtalyan oyuncu, “Sonuçlar iyi değil ama biz tabii ki şampiyonluk ve başarılı olmak istiyoruz” dedi. Ferrari şöyle konuştu: Hem Şampiyonlar Ligi hem de lig çok önemli. Tüm maçları Manchester United’a karşı oynadığımız gibi oynamak istiyoruz. Sadece Galatasaray maçında biraz kötüydük. Bazı maçları 0-0 bitirdik. Demek ki sorunumuz defansta değil. Türkiye’de beğendiği oyuncular arasında Arda’yı ilk sıraya koyan Ferrari, İnönü Stadı’nın atmosferi ve taraftar için de, “Müthiş bir ortamda oynuyoruz. 90 dakika boyunca destek veriyorlar ve bize çok büyük yardımda bulunuyorlar. Onları mutlu etmek zorundayız” yorumunu yaptı. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Her maçı Manu maçındaki gibi oynarsak 34 maçta max. 10 gol atarız herhal!..O maçta çok iyi oynamadık, defansif anlamda gerçekten çok iyiydik, iyi bi takım savunması yaptık, ama aynı şeyi hücumda yapamadık, hücum yapmadan iyi oynamak nasıl oluyor onu da bir türlü anlayamadım... | ||
| | |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her Sezon Defans Sıkıntısı çekiyorduk ama Çok iyi Hem stoper hemde Bekler Aldık Artık Tek sorunumuz orta sahada oyunu iki yönlü oynayacak oyuncunun olmaması | ||
| | |
| | #6 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alan savunmasında iyiyiz.Bu sezon defansımıza güveniyorum.Cam adam gibi oyunculara mahkumda değiliz. Ama gol atmalıyız.Gol atamadıktan sonra .... | ||
| | |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Dün akşam basın toplantısı düzenleyen Siyah-Beyazlılar’ın hocası, iyi oyunlarının karşılığını mutlaka alacaklarını ifade etti, istifa iddialarına nokta koydu. Maça yönelik yorumlarına, “İlk maçlarını kaybeden iki takım karşı karşıya geliyor. Şampiyonlar Ligi’nde içeride, dışarıda tüm puanların önemi var. Bunun bilincindeyiz. Her geçen gün eski çizgimize yaklaşıyoruz” ifadeleriyle başlayan Denizli şöyle devam etti: “Bu sene çalışmalarımızın karşılığını alamadık ama futbolda değişmez bir kaide vardır. Israrcı olursanız, mutlaka karşılığını alırsınız. Bugün buna çok ihtiyacımız var.” ‘Kariyerim ortada’ Rakibinin muhtemel kadrosu üzerinde çalıştığını kaydeden teknik adam, “Zenit’le oynadıkları son maçı ve daha öncekileri gözlemledik. Tüm mesaimi bu işe harcıyorum” dedi. İbrahim Toraman’ın kafilede yer almasının sevindirici olduğunu ancak savunmacısını riske etmeyeceğini belirten Denizli, istifa iddialarıyla ilgili de net konuştu: “Kimin ne düşündüğü önemli değil. CSKA maçının kariyerimle ilgili çok fazla önemi yok. Ne artı getirir, ne eksi... Kariyerimi iki maçla kazanmış değilim. Türk futboluna damga vurmuş bir ismim. Aynı hırs ve ciddiyetle çalışıyorum.” ‘Suni zemine alışığız’ Suni zemine Ankara’dan alışık olduklarını ve Luzhniki Stadı’nın güzel bir atmosferi olduğunu vurgulayan Beşiktaş’ın hocası sözlerini şöyle noktaladı: “Rüştü ve Nihat görev yapabilir. Oynamalarına engel yok. Gol yollarında bazı sorunlar, hatta krizler olabilir. Bu takımın her bölgesindeki oyuncu gole yakındır. CSKA’nın Rus Milli Takımı’nın iskeletini oluşturan oyuncuları olduğunu biliyoruz. Ramos geldiğinden beri iç ve dış saha maçlarını takip ettik. Benim takımımda da çok özellikli oyuncular var. Son haftalarda sadece biraz futbol şansına ihtiyacımız var, onun dışında başka bir şeye ihtiyacımız yok.” Toraman: Gol bulacağız Denizli’ye basın toplantısında eşlik eden İbrahim Toraman ise, “Golcü bir takımız. Sadece sonuca gitme konusunda aceleciyiz. Belki bundan dolayı gol atamıyoruz. İnanıyorum ki, önümüzdeki haftalarda golle tanışarak eski kimliğimize kavuşacağız” dedi. | ||
| | |
| | #9 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Senin kariyerin kapansın yaa.! Ezikbahçe ile Avrupada 0 puan çektin. süper kariyer. Biliyoruz daha başka neyin var? | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | allah seni ve seni orada tutanin bintürlü cezasini versin.ibrahim kas gibi haini hangi akla hizmet alip birde sagbek oynatiyor,bugün rezil etti sagbekte.nihat reziloglu rezilleri oynuyor,tabata yok,bobo yedek,ekrem önlibero fink disarda.ben ne yazacagimi artik bilmiyorum,bu takimi katledenler insallah katledilirler.yeter artik,pozisyon yine yok ya,artik golü gectim pozisyon dahi bulamiyoruz.allah kahretsin hepsini. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |