![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | ya valla sonunda bela okuyacam bu nedir ya yine ekrem ön libero yine ibrahim kaş sağ bek yine nihat ilk 11 nedir bu ya yeter artık.. toptan basın gidin şu takımdan
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Sadece hücum hattımızı beğendim, Nihat-Holo ikilisi bu maçın adamlarıydı, birarada oynamaları bizim için iyi olacaktır bence...İ.Kaş'ın yerinde Ekrem, Ekrem'in yerinde de Fink olsaydı tam istediğim kadroydu, umarım Ekrem hocayı yine mahçup etmez, Kaş'ta hücumu bıraktım, sadece savunmada işini yapsın, abuk sabuk çalımlar yemesin yeter...Bugün hücumumuza güveniyorum ama, goller gelecek inş... | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mustafa Hocam İnsallah Bu macı alırız yoksa Bu kadro cok konusulur cok | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Dk.7 Süper transfer 32 trilyonluk nihatın ayağına top gelmeden kalemizde golü gördük. Nobre, İ.Kaş, Rüştü, Nihatla bu iş olmaz olmaz olmaz. Beş para etmez adamlar ile Ş.ligine çıkıyoruz. Bobo orda yedek Nobre gibi dünyanın en yeteneksiz kazma adamı ilk 11 de Defol gitt denizli, Nihatıda Nobreyide al git lütfen | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Korkunç bir takımımız ve teknik direktörümüz var.. Geçen seneyi duble şampiyon olarak geçirmemiz hiçbir şeyi değiştirmiyor.. Koskoca Beşiktaş'ı bu hale getirenler utanmıyor onu anladık da bunlara oy verenler de mi utanmıyor acaba.. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | 8milyon euroya tabatayı alıyoruz kurtarıcı diye hani kendileri nerede !
__________________ | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Nobre gibi dünyanın en kazma futbolcusuna yeniden sözleşme imzalatanlara, Nihat gibi işi bitmiş, Fink gibi en fazla küme düşmemeye oynayan, tabata gibi 4. sınıf bir futbolcuyu, İ.Kaş gibi yedeğin bile yedeği olamayacak bir zavallıyı bu takıma getirenin de oynatanında...... | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kardeşim neden kimse solbek olupda bir defa top kazanamayan vede yenilen ikinci golde yediği calımdan beli kırılmış gibi olan ismail köybaşının berbat futbolunu söylemiyor,bu nasıl solbek yahu.... ibrahim kaş bütün berbat oyununa rağmen köybasşından cok daha iyi ya bunca paraya alınan köybaşı ne iş yapar...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #10 | ||
| TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hala Nobre-Rüştü-Nihat üçlüsünden vazgeçmiyor şaka mı bu ya ben anlamadım hangi adam kötü oynuyorsa kesin ilk 11'de Serdar kötü oynadığı zaman her maç 11'de oynardı şimdi güzel oynuyor ya hemen kenara aldı bence Denizli Beşiktaş'ı bitirmeye gelmiş ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |