![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #231 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben Bir taraftar Olarak Maçtan Önce Haykırdım Burada Dzagoev Mark Gonzales Tomas Necid Bu futbolculara Dikkat diye Heleki Dzagoev'i markaj Altında tutmalıyız dedim bunları biz gördük ama Mustafa hoca görmüyor neden bizim bildiğimiz kadar unutmuşluğu varmış hakikatten unutmus | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #232 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | oynasaydi kiyaslayabilirdik bence maci 10 numaralar degil kaleciler belirledi
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #233 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | henüz 19 yaşında yıldız bizim 10 numarada yakında kenarda top toplucak 8 milyon euro ya ve bobo satılsaydı 4.5 milyon euro ya toplam 12.5 milyon euro bu paraya yıldız bi tane futbolcu alınsa daha iyi olmazmıydı ama bizim takımımız paraları çöpe atmakla yetiniyo helel olsun valla
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #235 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hakana hala nasıl güvenilmiyo hayretle bakıyorum beşiktaş ligde az gol yedi kimin sayesinde hakanın ama adama bi türlü şampiyonlar liginde forma verilmiyo işte hak yeme dersi mustafa denizliden
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #237 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Rüştü Türkiye'nin en iyi kalecilerinden (kariyeri itibariyle) amma velakin artık bitmişsin sen Rüştü, bırak herşey tadında kalsın işte. Böyle devam edersen kendini bizim gözümüzde iyice bitireceksin. Otur yedek kulübesine Hakan'a, Korcan'a destek ol, gerisine karışma.
__________________ Bir sevdaysa hayatı anlamlı kılan, BEŞİKTAŞ ulAn ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #238 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Artık bu ve türevi haberler çok çıkar basında.
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |