![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | böyle ülkelerde hep zorlanmisizdir ama artik kazanmamiz gerkiyor iyi bir baslangac yapmak istiyorsak iki macda 6puanda alabiliriz ama takimi kücümsemeyelim oynayacagimiz takim uefayi kazanmis takim..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ayağa pas yapan ve hızlı oynayan takımlar karşısında zorlanıyorlar demiş tayfur ama bizim bu ikisini bu sezon daha hiç yaptığımızı görmedim ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | En az 4 puan olmalı zaten, 3 puan kesinlikle yetmez 2.lik için...Rusya'dan 1 puanla dönersek biraz olsun umutlanabiliriz, 3 puanla dönersek süper ötesi olur zaten, 2.lik için büyük bi avantaj yakalayabiliriz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | CSKA yida ne yaptiniz ya.Yenilemiycek takim degil.Ben sadece manchester macindaki mucadelenin olmasi durumunda bu matan en az 1 puan alabilecegimizi dusunuyorum.Su an takimin ihtiyaci olan tek sey biraz cesaret.3-4 galibiyet ust uste gelirse hem bizim kotu gunlerde takiminin daha kotu olmasi icin ugrasan taraftarimizi yanina alacak takim hemde kendine olan guveni artaqcak ve ben bi cok kupada adimizin iyi anilacagini dusunuyorum.Turkiye ligide asla bitmedi.Zaman gostericek... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | nobreyle baslayalim yine kazanamayiz iddaa ediyorum bobo holosko ikilisiyle baslamaliyiz bu maca kazanacagimizdan adim gibi eminim 6 puan alabilecegimiz bir takim csk
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Ortada futbol yok ne 4 puanı. Güzel oyun olsun 6 puan alırız.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |