![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() |
Ben her konuşmamda Galatasaray’ın genç nesillerine onu söyledim. 1950’li yıllarda statda 2 bin 3 binden fazla Galatasaraylı’yı bir yerde görmedim. O senelerde en fazla Beşiktaş’ın, sonra Fenerbahçe’nin taraftarı vardı. Galatasaray’ın taraftarı falan yoktu. Sokakta yürüyen insanlar Galatasaraylı’ysa birbirlerini tanırdı. Galatasaray o günlerden bugünlere geldi.” (Mehmet cansun'un röportajından alıntı)
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Demekki biz kötü yönetildik...
__________________ YAŞASIN VATANA İHANET EDENLER İÇİN,ÖLÜM..!! ![]() www.kaynak.piczo.com http://i82.photobucket.com/albums/j2...o9075693ed.jpg | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() | sayımız illaha çok fazla olması gerekmez kim beşiktaşlılar kadar takımına sahip bilinçli ve ateşli söyleyin. beşiktaş rico ve delgado hariç yabancılarından kurtulup 2 tane defans(gobek ve sol bek) 2 tane orta saha(ön libero ve sol kanat) almalı forvete kesinlikle alternatifsiz gökhan ü. alınmalı ibrahim akın yollanmamalı eğer gidecekse kiralık verilmeli illa satılıcaksa gökdeniz ile takas yapılmalı NOT: beşiktaş yabancılarında hiç verim alamıyor. zaten bir kontenjanımız da boş
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | eskiden ne gğüzel taraftarımızda coktu cogu kahırdan öldü bence digerleride saglıkları adcısından veya kızgınlılarından beşiktası bıraktı biz hep aglayıp üzülecekmiyizzben 18 yasındayım 2 sampiyonluk gördüm bizlerin sucu ne ![]()
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |