![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | devre arasında satılacaklar yada bedava verilecekler 1...rüştü 2...nihat 3...ibrahim kaş 4...mert nobre 5...bobo 6...holosko 7...tello 8...tabata 9...fink 10..yusuf 11..mustafa denizli mümkünse altyapıdan futbolcularla bu ligi devam ettirmek en akıllıcası eğerki istifa edemiyorsan sayın başkan paf takımı ile çık sahaya altyapıdaki topçular bunlardan daha iyi mücadele ederler Konu KIZILBERE tarafından (30-09-2009 Saat 20:55 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Denizli Bobo yu yedekte tutsun 70 kusurda 2-0 lık maça alsın.! Daha çok böyle sinir krizi geçiririz biz. Adama birde kaptanlık vermiyorlarmı gücüme gidiyor valla.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | dilimde tuy bitti denizli denemekten bikmadi bi golcu gol atmayacaksa sadece karambolden onune dusen toplarda pozisyona girecekse indirdigi hicbir top yerini bulmayacaksa oyunu acmayacaksa duvar olmayacaksa hicbir hava topunu almayacaksa aldiklarinida dandirik yerlere indirecekse bir kere bile 2 ye 1 yapmayacaksa adam eksiltip sut atmayacaksa bu adam besiktasta oynarmi soru cok basit aslinda ? ulan denizli gecen sene ertugrulun hazir kadrosuna konup oldun sampiyon bu sene senin takimini goruyoruz yaziklar olsun sana hakanin gunahi ne ulan hakanin gunahi ne rustuden 10 yas kucuk olmasimi bu macin tek katili var denizli baska katil goremiyorum ben nobreye formayi veriyorsa giymem diyecek hali yok nihatta oyle kastan sagbek ekremden onlibero olmayacagini anlayamiyorsa 8 milyon verdirttigi adami 5 dakika bile oynatmiyorsa ben bunda teksey ariyorum adam resmen gitmek istiyor ulan rustu senin gs macini katletmis iyi oynayan hakani alipda neden rustuye veriyorsun o formayi yaziklar olsun sanada senin cikarttigin kadroyada hislerime nekadar guveniyorsam denizliyede okadar guvenmiyorum demistim bide utanmadan cikip diyorki neden boyle goller yiyoruz anlamiyorum nasil anlamazsin hala kardesim nasil anlamazsin
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (30-09-2009 Saat 21:02 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bütün futbolcular dört dörtlük oynadı bir tek nobre döküldü dimi hayret bişeysiniz yav göze almışsınız nobreyi nobre de nobre . Bobo girdi ne yaptı holosko ilk 11 çıktı ne yaptı tello ne yaptı . Fatura keseceksen bütün takıma keseceksin sadece nobreye değil . Bütün takım tel tel döküldü . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bütün takım kötüydü tamam ona laf yok ama Bobô ve Holosko'yu Nobre'yle kıyaslayamayız bile neden dersen geçen sezon bize çifte kupa kazandıran onlardı onlar çok da kötü oynasa kredileri var ama Nobre en son ne zaman çok iyi oynadı ve bize maç kazandırdı ben hatırlamıyorum valla birde diğerlerinden daha fazla para alıyor helal olsun valla heralde Denizli veya Demirören ile akrabalığı var hem ilk 11de hem para da iyi hemde çok kötü oynuyor nasıl oluyor bunu bir türlü anlamıyorum bunu biri açıklasın.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sırf adamın aldığı paradan dolayı paranoya oluştu bundan dolayı bütün fatura sadece bu adama kesiliyo yazık . Konu _Blackseagless_ tarafından (30-09-2009 Saat 22:40 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |