![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Yahu sezon başından beri bu kazmayı savunuyorsun ya helal diyorum sana başka bişey demiyorum. Sürekli bu konuda karşı karşıya geliyoruz seninle. Ben tüm yeni transferler ve nobrenin asla ama asla bizim takımın oyuncuları olmadığını savundum durdum. Sen ve bazı kişiler yok destek vermeliyiz yok zamana ihtiyaçları var deyip durdunuz. Kasımpaşa maçında patlayacaklar değil mi? Nobre benim gözümde 2. ligde bile pynayamayacak kadar kazmadır. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | İster sindir ister sindirme adam parayı alıyor bunun sorumlusu nobre değil BAY BAŞKAN DEMİRÖREN DİR . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | saten demirorene bastan karsıyım
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben Nobre'nin hiç iyi oynadığını hatırlamıyorum belki ligin ilk haftaları oynamış olabilir ama Nobre gol atamaz bu apaçık ortada anca dolanır ortalarda şut çekmeye korkuyor yaa karşında kale bi vur be adam yok hemen topu başkasına atıyor yeter ki benim ayağımdan çıksın bende patlamasın diye bu ne top değilde bomba mı.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
çσк ѕєν∂ιк вє αвι ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yok ya Nobre'yle falan bi cacık olmaz taktik anlayışıda Sivok şişir Nobre'ye o indirsin tabi indirebilirse olursa böle olur tabi.
__________________ Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden !... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
çσк ѕєν∂ιк вє αвι ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | sahada acayip bi taktikle oynadık 3-7-0 mı ne bu ne rezalettir ya.
__________________ Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden !... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |