![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu denizli şaka gibi adam,ya bizlerle dalga geçiyor.yada bir bildigi var. bizleri bu ezikler ve cinconlarla dalga geçirtiyorya allah bildiği gibi yapsın.
__________________ | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | her maçtn sonra olduqu gibi yine 2 dk röportaj herşeyin bi bahanesi olur mutlaka denizliye göre takım hep iyi oynadı ama şansızlıkdan olmadı biz saf değiliz artık kandırmaktan vazgeç bizi adm gibi harekete geç umut kalmadı artık bizDe
__________________ Rakı dolu bir küvette boğulmak istiyorum yıkarken imam bile sarhoş olsun .( simsiyaH kaDerimin bembeyaz uMudusUn ,) | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | wolfsburg macinida kaybedelim manchester macinda degistircez bilmem kime karsi ve bakmisin sampiyonlar ligi bitmisdir 6puan 0puan cok kolay olabilir. bu futbola wolfsburgun karsisina gecersek bizi parcalarlar bizi yerler böyle bir futbola cikarsak karsilarina en az 3gol yemezsek benim adimda ayhan degil
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu cümleyi cska moskova için dediler dönüm noktası diye ama nerde ne dönüm noktası ölüm noktası bu merak etmeyin woslfburg maçıda ölü maçı olucak
__________________ | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | her maç aynı teranee..her maç öncesi yok bu maçı alacazgız süper oynayıp kaznaacagız yok çıkış dönemi başlayacak ondan sonraa maça çıkıyolar yeniliyolar alıştık bu yalanlaraa bu takımı bu sene 3.ligden bi takımla oynat gene gol atamaz gene kazanmaz.ben wolfsburgun manchesterii çok kötü hallere soktugunu galibiyeti kıl payı kaçırdıgını gördükten sonra derim ki wolfsburg almanyada bu rezalet takıma 5-6 tane geçirecektir bundan eminim | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |