![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Önlemi, felaketi yaşamadan önce almak lazım. Tigananın takım üzerinde olumlu bir etkisini gören var mı? Bir sistem var mı? Beşiktaşımızın şu maçını rahatça izleyebildim dediğimiz bir maç var mı? Bu gidişat ile gelecekten umudu olan var mı? Eminim ki tüm bunların cevabını her Beşiktaşlı Hayır diye cevaplayacak. O halde, bu takımı ve Türk futbolunu Türk sporcusunu yakından tanıyan ve tecrübeleri ile aldıkları her takımı mutlaka üst sıralara taşıyan ya Samet Aybaba yada Mustafa Denizli gelsin.Yeter artık Tigananın ipe sapa gelmez futbol anlayışından. Bize başarı lazım bize güven lazım. Tigana ile kesinlikle başarılı olamayız. Bu açıkça görülüyor. Bir önlem almak için illaki felaketi yaşamak mı lazım. İllaki takımın iyice çöküşe geçmesi mi lazım. Tigana mutlaka değişmeli. Mutlaka Samet Aybaba yada Mustafa Denizli gelmeli Sinan Engin de menejer olmalı . Bu takımda disiplin denen birşey yok şuan. Allah yardımcımız olsun. NOT : Ben şimdi herkese soruyorum bir türk teknik direktör avrupada bir takımı çalılştırsaydı ve aynen tigananın aldığı sonuçları alsaydı? Bizim sabrettiğimiz kadar sabrederlermiydi ?
__________________ BU HAYAT BEŞİKTAŞK SIZ YAŞANMAZ Konu ŞAHKARTAL tarafından (04-10-2006 Saat 03:12 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #3 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() | sametı carsı kabul etmez
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kardeş bizim işimiz çarşı ,asyalı kartalllar falan filan değil her gruba saygımız var. bu taraftar nobreyede karşıydı ilk zamanlar ama şuan en güvendiğimiz yabancılardan birisi. samet hoca bu takımı toparlar ve taraftarın sevgilisi olur Allahın izniyle.inşallah samet hoca gelir de takımımız gerçek kartal kimliğine bürünür.
__________________ BU HAYAT BEŞİKTAŞK SIZ YAŞANMAZ Konu ŞAHKARTAL tarafından (01-10-2006 Saat 22:25 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() | samet aybaba yı demıroren getıremez (gelmesın demıyorum getıremez dıyorum)
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |