![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | sen cildirdin biz napalim kanser ettin bizi be..bi istifa ettigini görsem ölsemde gam yemicem..
__________________ Evlenince Kocam Beşiktaş'lı Olsun .. Çocuğumuza Ninnimiz Kartal Gol Gol Olsun.... Neyliyim Siyah Dediğimde Beyaz Demeyen Sevgiliyi .. ! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
BABA KARTAL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 62
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Ah başkanım ah.Verilebilecek en doğru kararı versen,sende milyonlarca taraftarda rahat etse,sen makamında bizlerde tribün ve ekran başında çıldırmasak.Dimi ya ![]()
__________________ Ne Köfte Ne Piyaz En Büyük Siyah Beyaz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | hay ağzına sağlık kardeşim yav . yeter başkan Allah aşkına yeter sinir hastası ettin bizi be dünden beri sinir kırizi geçiriyorum sinirden ağlaya ağlaya bir hal oldum yeter başkan Allah aşkına yeter kalpten gidecem katilim olacan yeter . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Kadroyu takviye ettik demiş. Sırf göz boyamak için transfer yaparsan, sonu böyle olur. Kadroyu takviye etmediniz. Güzelce dinamitlediniz, yok oldu gitti.
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi< bu işkenceyi haketmedik diyor bide biz kafayı yedik sayende be işkenceymiş vah vah ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | parayla saadet olmaz defol git al antrenörünüde | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Mansimov murat aksuyu sevmez. Bu yüzden Murat aksunun yönetiminde hiç bir sekilde destekte vermez.. Y.Demirören ile arası iyidir, Çünkü demirörenin LPG tankerleri ukrayna ve rusyadan Mubariz Mansimov sayesinde yük alır .. Bir nebze iş ortaklığı.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |