![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çıldırmış...Keşke ciddi ciddi çıldırsa...Hiç fena olmaz...En azından kurtuluruz...Gereken ne biliyo musun? Aslında çok iyi biliyosun!
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne pirimi bu anlamadı birde kazansalardı utanmadan primmi alacaktı bu oyuncular daha neler ligte ki durumumuza baksınlarda utansınlar artık yeter çıkıp ta adam gibi oyunlarını oynasınlar önce primi hak edin sadece şampiyonlar liginde bir maç kazanmakla prim hak edilmiyor herkes şapkasını önüne koysun ve iyi düşünsün yazık bu takıma ne hallere geldik
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sahada ruhsuzlar gibi dolanacaklar birde üstüne prim alacaklar !!! Bravo başkan olmayı beceremeyen Başkan !!!
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Biz de seni o koltukta gördükçe çıldırıyoruz.. Lütfen radikal karar alma. Basit bir karar al ve istifa et.. Kongrede de aday olmayacağını açıkla bitsin bu işkence.. Beşiktaş'ı öyle bir hale getirdin ki Amerika ve IMF bile destek verse toparlanmamız yıılar alır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sen o primi versen ne olur ki!.. Takıma o transferleri yapan sensin, tabatayı yıldız diye getiren sensin, sonra çıkıp prime rağmen oynamıyorlar demeye hiç hakkın yok!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sayın demirören lütfen ocak 2010 da başkanlığa aday olmayın yeter bize o zaman bu büyük taraftarı gerçekten üzmeyeceksiniz. Adamların nerdeyse hepsine garanti para verdin yıllık 5 trilyon garanti para alan nobre ne yapsın 15 bin dolar primi niye yırtsın kendini nihat yıllık 7 trilyon garanti para alacak niye çabalasın ki 15 bin dolar için niye yırtsın kendini Konu omen tarafından (02-10-2009 Saat 16:09 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yawww bizler 6 senedir çıldırıyoz sen 7-8 haftadır çıldırmışsın ne olacak biz taraftarları çıldırtmak istemiyorsan biran önce BEŞİKTAŞ ımdan elini ayağını çek tüm yönetim ve DENİZLİ yi de al git birdaha kapıdan içeri girme yeterrrrrrrr yawww kulüp senin malınmıda tapulamşcasına bırakmıyon başkanlığı o kadar çokmu seviyon kene gibi yapışmışsın o koltuğa BEŞİKTAŞ senin değil biz TARAFTARLARIN tüm HALKIN bunu kafana iyicene koy | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | geri zekali hala primi cok veriyoruz futbolcular yinede oynamiyor diyor adam okuz deyincede burdaki modlar adama kiziyor yada uzaklastirma aliyorsun su aciklama bile okuzun onde gideni oldugunu acik secik gosteriyor adamin lan dingil kur adam akilli takim yap adam gibi transfer ne fazla prim ver nede cildir senin sayende benim hersaniyem cildirmakla geciyor her lafi yanlis olan dedigi lafin ne oldugunu bilmeyen senden baska birtane okuz goremiyorum ben valla uzaklastiracaksanizda uzaklastirin zira delirmek uzereyim bu herifin aciklamalarina belki forumdan birkacgun uzak kalirsam sinirim gecebilir
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |